Lalatović: "Dobili smo tek prvo poluvreme duela sa Borcem"

Autor: Beta Beta
sreda 24.09.2014.
22:07
Izvor: Beta

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da je večerašnja utakmica protiv Borca u Kupu Srbije samo prvo poluvreme i da njegovu ekipu očekuje teži posao u Čačku za nekoliko dana.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u osminu finala Kupa Srbije pošto su večeras u Beogradu pobedili čačanski Borac sa 1:0 a trener domaćih Nenad Lalatović konstatovao je da crveno-bele čeka znatno teži posao u predstojećem duelu u prvenstvu sa istim rivalom.

"Ovo je bila izuzetno teška utakmica za nas. Borac je dobra ekipa koja sjajno igra. Imali su nekoliko izglednih šansi koje na našu sreću nisu rešili. Najviše problema su nam pravili po bokovima gde imaju kvalitetne i brze igrače, koje smo uspeli da zaustavimo u drugom poluvremenu", rekao je Lalatović i dodao,

"Mi smo želili da utakmicu rešimo što je pre moguće u prvom delu, ali na žalost nismo u tome uspeli iako smo par dobrih prilika", kazao je Lalatović.

Ova dva rivala sastaće se ponovo za nekoliko dana, kada crveno-beli gostuju u Čačku u utakmici sedmog kola Superlige Srbije.

"Ovo je za nas bilo tek prvo poluvreme i za pet dana ćemo morati da odigramo još bolje u Čačku gde očekujem jednu veoma tešku i neizvesnu utakmicu. Bitno nam je da smo ovu utakmicu završili bez primljenog gola i mislim da je za naš dobar rezultat zaslužan golman Damir Kahriman, koji je u nekoliko situacija fenomenalno odreagovao", rekao je Lalatović.

Trener Zvezde je kazao da je Daniel Avramovski na večerašnje meču obnovio povredu primicača i da ne zna koliko će i da li će uopšte odsustviovati sa terena.

Trener Borca Bogić Bogićević je kazao da je zadovoljan igrom svojih igrača i da nema za čim da žali.

"Odigrali smo jednu korektnu utakmicu. Mislim da je bila ravnopravna, kako oni i mi smo imali svoje šanse i na moju veliku žalost ih nismo iskoristili, ali nema potrebe sada žaliti za propuštenim prilikama. To je fudbal. Mislim da nas sada očekuje važnija utakmica, tu ćemo pokušati da iznenadimo Zvezdu", rekao je Bogićević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke