Lalatović direktan: "Ne gledam Partizan, zanima me samo Zvezda"

Autor: Beta Beta
petak 29.08.2014.
12:53
Izvor: Beta

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović ocenio je da je sutrašnji duel sa Spartakom derbi kola četvrtog kola Super lige, te da nije pratio Partizan u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Lalatović dodaje da njegovu ekipu u teškoj utakmici zanima samo pobeda.

"Dolazi nam ekipa koja je po mom mišljenju najprijatnije iznenađenje u prva tri kola, jer su trenutno na drugoj poziciji i nisu primili nijedan gol, kao ni Crvena zvezda. Mi u ovom trenutku delimo prvo mesto sa komšijama, a oni su drugi, tako da je ovo po tabeli derbi kola", rekao je Lalatović novinarima.

Zvezda ima sve tri pobede iz prva tri kola, uz gol razliku 6:0 i nalazi se iza Partizana zbog učinka u golovima.

Spartak je treći sa dve pobede i jednom nerešenom utakmicom, uz gol razliku 2:0.

"Ne očekuje nas ni malo laka utakmica, ali nas zanima samo pobeda i nova tri boda. O njima znamo sve, imaju jako dobre igrače, organizovan tim i znaju da igraju na rezultat. To su pokazali u prva tri kola, ali i mi smo pokazali da imamo kvalitet i očekujem da ćemo doći do nove pobede, da bismo imali mir pred pauzu koja sledi", rekao je Lalatović.

Trener Zvezde je kazao da će na raspolaganju imati "većinu" igrača, kao i da će jedan ili dvojica biti u postavi u utakmici sa Spartakom.

Trener Zvezde je kazao da se ne plaši loše reakcije ekipe i da je uigravao tim bez Nenada Milijaša, za koga je rekao da je bio pravi kapiten. Njegov naslednik je Nikola Mijailović.

"On je iskusan igrač i mnogo je dao Crvenoj zvezdi. Sjajan momak koji ima autoritet u svlačionici, i mislim da smo napravili dobar izbor. I Darko Lazović je bio razmatran, ali bi bilo neozbiljno, jer postoji velika šansa da napusti tim", rekao je Lalatović.

"Večiti" rival Partizan plasirao se u četvrtak u Ligu Evropa, pa je novinare zanimalo da li će to Zvezdi u prvenstvu olakšati posao.

"Nisam gledao Partizan, čuo sam da su ušli u LE. Imaju dobar tim i dosta igrača i sigurno mogu da igraju na tri fronta. To nam ne olakšava posao, jer su se oni digli na psihološkom planu. Partizan ima svoj kvalitet, ali ja ne gledam njih, niti me oni zanimaju, niti njihova LE, niti bilo šta što se tiče njih, mene zanima samo Crvena zvezda", rekao je Lalatović.

Utakmica Crvena zvezda - Spartak igra se sutra od 19.30.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke