Lalatović: "Daleko je derbi"

Autor: Miloš Marković
petak 27.03.2015.
10:31
Izvor: Sportske.net

Trener Crvene zvezde smatra da će mnogo stvari uticati na ishod prvenstvene trke, ne isključivo rezultat u večitom derbiju.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Kiksom protiv Čukaričkog, ekipa Partizana je Zvezdi učinila uslugu, crveno-beli su smanjili bodovni zaostatak iza večitog rivala.

Čini se da će okršaj sa crno-belima biti prevaga u trci za titulom, ipak Nenad Lalatović u izjavi za 'Sport' ističe da do derbija ima mnogo da se igra, te upozorava na rivale koji predstoje njegovom timu pre Partizana.

Crvena zvezda u narednom kolu igra u Novom Pazaru i nakon toga čeka Borac, dva teška ispita su na programu pre velikog okršaja na Marakani u aprilu.

„Daleko je taj megdan, mada sam svestan da je ulog ogroman. Prošle polusezone smo kažnjeni za promašaje, a verujem da je došao trenutak da kolo sreće bude na našoj strani, plus znanje i jasan plan da se dođe do tri boda i samim tim preuzme pozicija broj jedan.“, rekao je Lalatović.

Mladi stručnjak u prvi plan ističe nepokolebivost njegovog tima, koji se nije predavao ni u trenucima kada je njegov tim zaostajao šest bodova za crno-belima.

„Sada su šanse podjednake, a ko bude imao više pravih aduta uspeće da prigrli pehar.“, ističe šef struke crveno-belog kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke