Lalatović: ''Daćemo sve od sebe za pobedu nad Partizanom''

Autor: Milovan Longinov
petak 20.05.2016.
13:27
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je da njegovi igrači moraju da daju sve od sebe kako bi pobedili Partizan i tako izborili plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Beta/DraganGojić/Mo
Beta/DraganGojić/Mo

Povezane vesti

U poslednjem kolu plej ofa Super lige Srbije, fudbalere Vojvodine sutra očekuje gostovanje Partizanu u Beogradu. Uoči poslednjeg kola, kada je reč o borbi za plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope, crveno-beli sve drže u svojim rukama, s obzirom na to da bi pobedom nad Beograđanima definitivno izborili mesto na evropskoj sceni.

''Atmosfera je stvarno fenomenalna. Igrači dobro rade i dobro su raspoloženi. Ovo je poslednja utakmica u sezoni, posle koje će otići na zasluženi odmor i ja se nadam da će to učiniti sa osmehom na licu, odnosno da ćemo ostvariti pozitivan rezultat i izboriti plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope. Čeka nas jako težak meč, samim tim što je Partizan pred ovu utakmicu vratio igrače sa odmora, što samo pokazuje da, poput nas, vrlo ozbiljno shvataju ovaj susret. Oni će svakako želeti da pobede pred svojim navijačima, kao što ćemo i mi hteti da se u dobrom svetlu predstavimo pred beogradskom publikom. Zato očekujem jednu lepu i pravu prvenstvenu utakmicu'',
rekao je Lalatović, a prenosi sajt kluba.

Uoči odlučujućeg meča u borbi za plasman u Evropu, Vojvodina je suočena sa ozbiljnim kadrovskim problemima.

''Zbog žutih kartona, ne možemo da računamo na Maksimovića, Trujića i Puškarića. Mićić je i dalje povređen, dok na sve ostale igrače mogu da računam. Nadam se da će biti pun stadion, a na svega 500 metara udaljenosti, igraće se takođe jako važna utakmica između Crvene zvezde i Radničkog iz Niša, koji je naš glavni konkurent u borbi za Evropu. Lično, mislim da smo ove sezone apsolutno pokazali da pre Radničkog zaslužujemo mesto na evropskoj sceni, jer smo ih pobedili dva puta za samo 10 dana: prvo 0:3 u Nišu, a potom 4:0 u Novom Sadu. Borac iz Čačka im je takođe dao četiri gola, tako da ukoliko ima neke sportske pravde, verujem da ćemo sezonu završiti ispred njih, jer smo u međusobnim duelima bili mnogo, mnogo uspešniji. No, usredsređeni smo na to da što bolje pariramo Partizanu i damo sve od sebe da zabeležimo novu pobedu'', kaže Lalatović.

Ove sezone, mladi stručnjak je, predvodeći Borac i Vojvodinu, posle Miodraga Božovića osvojio najviše bodova u Super ligi.

''Po učinku ove sezone, posle Grofa Božovića sam najuspešniji trener u Super ligi, jer imam najviše pobeda i najviše osvojenih bodova. Ovo je moja najuspešnija sezona u trenerskoj karijeri i jako mi je drago zbog toga, kao što mi je drago i zbog Borca i Vojvodine, koja će imati uspešnu sezonu ukoliko izborimo plasman u Evropu. Predvodeći oba tima, ove sezone sam do sada osvojio 68 bodova, a voleo bih da na kraju to bude preko 70''
, rekao je Lalatović.

Utakmica između Partizana i Vojvodine na programu je sutra od 19 časova, uz direktan prenos na trećem kanalu televizije Arena sport.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Гроф Доктор фудбала
Friday, 20.05.2016
22:09

Srecno Lalate.

avatar
Legenda JSD
Friday, 20.05.2016
15:04

Lalate kralju posalji ih na cetvrto mesto :D

avatar
Tisina perhani!
Friday, 20.05.2016
16:27

tnobi je da vi ditesmr!

avatar
Legenda JSD
Thursday, 26.05.2016
17:29

Igoreee! Pa gde si Igore, nema te da se javis malisa hahahah :D

avatar
Tisina perhani!
Friday, 20.05.2016
20:00

vidi se ko je smesan cim imas sliku tog sa kosova bolje ti je da stavis sliku tvorzica ili mozes pacova pa da reprenzetujes server odlicno

avatar
Legenda JSD
Friday, 20.05.2016
18:01

Jesi li poceo da ucis ono sto sam ti preporucio? To je za tvoje dobro, da ne ispadnes smesan u svakom komentaru?