Lalatović: ''Čukarički ne priznaje favorite''

Autor: Beta Beta
petak 24.02.2017.
16:36
Izvor: Beta

Trener fudbalera Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je danas da će njegova ekipa dati sve od sebe da u predstojećem meču protiv Napretka osvoji sva tri boda.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

"Sutra nas očekuje teža utakmica od prethodne protiv Javora. Napredak je tim koji juri Evropu i koji ima dosta više bodova od nas, a mi se borimo za opstanak. Samim tim, Napredak je blagi favorit, ali je favorit na papiru, po bodovima koje trenutno ima i po mestu na tabeli koje zauzima. Mi favorite ne priznajemo, igramo kući, mi smo Čukarički", rekao je Lalatović na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Čukaričog sutra od 17.00 dočekuju Napredak u utakmici 23. kola Super lige Srbije.

Ekipa Nenada Lalatovića je na 11. mestu na tabeli sa 23 boda, dok je klub iz Kruševca peti sa 36.

"Moji igrači zaslužuju mnogo bolji plasman na tabeli. Nadam se da ćemo kvalitet koji imamo sutra pokazati na terenu. Ponavljam, respektujemo Napredak, to je tim koji nije slučajno tu gde jeste, ali verujem u svoj tim, verujem u svoje igrače",
rekao je Lalatović.

"Atmosfera u timu je dobra, pobednička i daćemo sve od sebe da obradujemo svoje navijače sa osvojena tri boda", dodao je on.

Lalatović je naveo da će u timu biti jedna do dve promene u odnosu na duel protiv Javora u prethodnom kolu. On je dodao da Miroslav Bogosavac konkuriše za tim.
 
Čukarički je prethodnog vikenda slavio protiv Javora, a Lalatović je naveo da je zadovoljan igrom svoje ekipe.

"Drugo poluvreme je model kako bih ja voleo da Čukarički igra svih 90 minuta. Ja se nadam da ćemo u tome uspeti. Ovde sam nešto više od mesec dana i teško je sve odmah promeniti, ali mi je drago što igrači prihvataju ono što tražim od njih"
, rekao je Lalatović i dodao da ga raduje i dobra igra odbrane.

Fudbaler Čukaričkog Marko Docić naveo je da njegovu ekipu protiv Napretka očekuje teška utakmica, možda i najteža u ovom delu prvenstva.

"Dolazi nam Napredak koji se bori za Evropu. S druge strane, mi nemamo više šta da čekamo, moramo da pobedjujemo. Spremali smo se cele nedelje za to, očekujemo da od prvog minuta krenemo agresivno i da dodjemo do tri boda koja nama znače mnogo"
, rekao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke