Lalatović: "Cilj se zna - Nova tri boda"

Autor: Beta Beta
petak 19.09.2014.
13:37
Izvor: Beta

Trener zvezde je ponovo bio u centru pažnje zbog kazne, ali pažnju usmerava isključivo ka meču sa Pazarom.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović ponovio je danas da je kazna Fudbalskog saveza Srbije od 200.000 dinara previsoka, ali da je najvažnije da može da predvodi ekipu u predstojećoj prvenstvenoj utakmici protiv Novog Pazara.

"Mislim da je kazna previsoka, ali šta da se radi, ipak je meni najbitnije da mogu da predvodim ekipu na sledećoj utakmici. Ne želim da razmišljam o tome, jer moramo da se okrenemo Novom Pazaru i koncentrišemo se na taj duel", rekao je Lalatović na konferenciji za novinare u Beogradu.

Lalatović je zbog komentarisanja sudjenja na utakmici Napretka i Zvezde u prošlom kolu kažnjen sa 200.000 dinara i tri utakmice suspenzije uslovno na godinu dana.

"Pribojavao sam se kazne i priznajem da sam napravio ispad, ali bio sam isprovociran, pogodili su me upaljačem u glavu i pljuvali. Normalno je da tako reaguješ, pogotovo kada kada ti sudija nije svirao dva penala, koje sam ja video sa 65 metara, a on nije sa dva metra", rekao je on.

"Ništa loše nisam rekao sudiji, nisam provocirao, ali takvo demonstriranje sile nad Zvezdom, koja je najbolji klub na prostorima bivše Jugoslavije, je bruka i sramota. Rekao sam da slobodno mogu doživotno da me kazne ako nije bio penal koji je cela Srbija videla", dodao je Lalatović.

Fudbaleri Zvezde sutra od 18 časova na svom stadionu igraju protiv Novog Pazara, utakmicu šestog kola Super lige Srbije, a Lalatović je rekao da je cilj njegove ekipe da pobedi.

"Novi Pazar je iskusna, dobra i kvalitetna ekipa koja je promenila trenera, a svaka ekipa koja promeni trenera se uzdigne i odigra bolje. Naš cilj se zna, to su nova tri boda, pogotovo sada posle malog kiksa koji smo napravili u Kruševcu, gde smo odigrali najslabiju utakmicu i želimo to da ispravimo", rekao je Lalatović.



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke