Lalatović: "Bili smo pod velikim pritiskom"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 21.11.2015.
18:30
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović debitovao je na klupi novosadskog kluba pobedom nad Javor Matisom u Ivanjici u okviru 18. kola Superlige Srbije.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Golom Siniše Babića u 27. minutu meča Vojvodina je osvojila tri boda na teškom gostovanju, a Nenad Lalatović nije krio zadovoljstvo rezultatom i odnosom koji su njegovi izabranici pokazali prema igri.

"Svakako da sam zadovoljan pobedom, a osim rezultatom, izdvojio bih i to da sam zadovoljan pristupom koji su igrači danas pokazali. Zaista su svi dali maksimum i izgarali za svaku loptu tokom svih 90 minuta" kazao je Lalatović.

Novosadski sastav ušao je u duel sa Javor Matisom kao devetoplasirana ekipa na tabeli pa Nenad Lalatović ne krije da je ekipa bila pod velikim pritiskom.

"Imali smo veliki pritisak pred ovaj meč, zbog toga što smo imali samo 22 boda, a ujedno i težak raspored pred nama. Dali smo gol na vreme, u drugom poluvremenu imali još jednu stopostotnu šansu, mada je i Javor imao svoje prilike. U svakom slučaju, čestitam momcima na pobedi" rekao je Lalatović.

Nakon trijumfa u Ivanjici Vojvodina je ponovo dospela u gornji deo tabele pa sada zauzima sedmo mesto sa 25 bodova. Narednu utakmicu u Superligi Novosađani igraju na "Karađorđu" protiv lučanske Mladosti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke