Lalatović bez pojačanja napada Vojvodinu!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 23.08.2014.
14:48
Izvor: Sportske.net

Odlukom Disciplinske komisije FSS šampionu Srbije omogućeno je da licencira pojačanja iz letnjeg prelaznog roka ali je Nenad Lalatović odlučio da niko od novajlija ne počne derbi u Novom Sadu a samo će se dvojica naći na klupi.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda izborio se u petak sa zabranom licenciranja novih igrača i od Disciplinske komisije FSS dobio "zeleno svetlo" kada je registracija novajlija u pitanju.

To, međutim, ne znači da su svi igrači pristigli u letnjem prelaznom roku (njih desetorica) odmah licencirani niti da će neko od njih nastupiti na večerašnjem derbiju u Novom Sadu.

Situacija je takva, saznaje portal "Mondo", da niko od novajlija neće početi meč na "Karađorđu", a samo će Bogdan Planić i Nenad Gavrić od pojačanja biti na klupi za rezervene igrače.

Doskorašnji štoper OFK Beograda čeka će priliku na klupi u slučaju da Savo Pavićević ne uspe da izdrži čitav meč, dok će Gavrić u zavisnosti od kretanja rezultata i taktičkih zamisli Nenada Lalatovića eventualno dobiti priliku da igra.

Ostale novajlije, među njima Danijel Avramovski, Stefan Đorđević, Nikola Antić, Predrag Đorđević, Mamadu Mbođ i Đorđe Despotović, Miloš Bosančić i Damir Kahriman neće se naći u protokolu a potonja dvojica još uvek nisu dobila ni sertifikate iz Južne Koreje i Ukrajine.

To praktično znači da će Nenad Lalatović večeras na teren izvesti ekipu koja je počinjala utakmice sa Radničkim iz Niša i Jagodinom a pojačanja će početi da konkurišu za mesto u timu tek od duela sa Spartakom.

Utakmicu sa Vojvodinom počeće Rajković, Petković, Pavićević, Lazić, Mijailović, Kovačević, Milijaš, Pečnik, Lazović, Savićević i Rakić.

Meč se igra na stadionu "Karađorđe" od 20 časova i 30 minuta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke