Lalatović: "Alivodić nam nije interesantan"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 05.02.2015.
11:01
Izvor: Sportske.net

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović dematovao je glasine da šampion u svojim redovima želi da vidi doskorašnjeg krilnog igrača Vojvodine Envera Alivodića koji se već dugo dovodi u vezu sa prelaskom u Partizan.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Uoči polaska na završni deo priprema za prolećni deo sezone trener Crvene zvezde Nenad Lalatović izjavio je da mu je potrebno još jedno pojačanje na poziciji krila i da je Upravi već predočio imena fudbalera koje bi voleo da vidi u ekipi.

Na čelnicima Crvene zvezde ostalo je da pokušaju da ispune želju svom treneru a pojedini mediji spekulisali su da je Lalatović dao direktivu da se krene u napad na Envera Alivodića.

Doskorašnji krilni fudbaler Vojvodine slobodan je igrač o decembra prethodne godine ali Nenad Lalatović tvrdi da se Alivodić ne nalazi na meti Crvene zvezde.

"Prvi put čujem. Posle odlaska Pečnika nama je potreban jedan igrač, ali Alivodić nije interesantan za Crvenu zvezdu. Razgovarali smo oko drugih... Ako i ne dođe novo krilno, nije neki problem" poručuje Lalatović.

Momak rođen u Novom Pazaru dugo je bio na meti Partizana ali su se u Humskoj odlučili da mu ne ponude ugovor zbog činjenice da nijedan krilni fudbaler nije napustio redove vicešampiona u toku zimskog prelaznog roka.

Zvezda je, sa druge strane, izvisila za transfer Vladimira Jovovića iz Sutjeske a na pozicijama krila ima Darka Lazovića i Nenada Gavrića, dok bi Aleksandar Katai i Džošua Parker prinudno mogli da igraju na tom mestu u ekipi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke