Lalat objasnio šta to ''Čuka'' ima što niko drugi u Srbiji nema! Stižu i nova pojačanja!

Autor: Darko Mitrović
utorak 13.06.2017.
12:18
Izvor: Sportske.net, fkcukaricki.rs

Šef struke Čukaričkog trenutno je u Poljskoj, sa mladom reprezentacijom Srbije na Evropskom prvenstvu, ali pomno prati i šta se dešava na Banovom brdu.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Čukarički je u njegovom odsustvu počeo pripreme za novu sezonu, ekipu vode Lalatovićevi pomoćnici Pavle Delibašić i Mihajlo Jurasović, a u izjavi za klupski sajt šef struke ''Brđana'' tvrdi da ima poverenje i u njih dvojicu i u svoje igrače.

''Naravno da volim da sam uz ekipu koju treniram i prvi put sam u situaciji da nisam bio na prozivci svojih igrača. Verujem da se moje odsustvo neće osetiti, jer domaće prvenstvo počinje 22. jula i ako mlada reprezentacija uđe u finale evropskog prvenstva odnosno ukoliko ostanemo do kraja u Poljskoj imaću još 23 dana da sa Čukaričkim sprovedem u delo svoje zamisli pred Superligu. Veći deo igrača je ostao na okupu i oni svi mene dobro znaju i šta ja hoću", izjavio je Lalatović.

On je ponovio ono što je na prozivci rekao i sportski direktor Vladimir Matijašević, da će Čukarički u sledećoj sezoni imati evropske ambicije i tom prilikom otkrio šta je kvalitet Čukaričkog koji ne odlikuje ostale klubove u Srbiji.

“Čuka je najstabilniji i najorganizovaniji klub u kom sam do sad radio. Nisam ni u jednom klubu ranije doživeo da plata ne kasni, a u Čukaričkom nema naikakvih kašnjenja i uvek kažem da srpski fudbal treba da čuva ljude kao što je gazda Čukaričkog Dragan Obradović'', poručio je Lalatović.

Ekipa se za sada pojačala Đorđem Crnomarkovićem i Nikolom Drinčićem, koji je bio velika želja Lalatovića. To, očigledno, neće biti sve, kada su u pitanju pojačanja.

''Dobio sam informaciju da je Drinčić slobodan igrač, inače sjajan fudbaler koji može mnogo da pomogne u brobi za vrh tabele. Biće još novih igrača, kao i odlazaka. Na pripremama želim 22 fudbalera i tri golmana i tako će biti i tokom sezone“, izjavio je Lalatović.

Što se tiče mlade reprezentacije, Lalatović ističe da je atmosfera sjajna pred početak Evropskog prvenstva i da su u veoma teškoj grupi šanse za plasman u polufinale ''50:50''.

Naravno, ispratio je i meč između Srije i Velsa u kvalifikacijama za Mondijal (1:1).

''Siguran sam da će se naša reprezentacija sa ljudima koji vode FSS i sa selektorom Muslinom kvalifikovati na svetsko prvenstvo u Rusiji'', optimista je Lalatović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Me1919
Tuesday, 13.06.2017
14:15

Ovo je najveca slihtara u nasem fudbalu svih vremena :) On i dalje veruje ,samo on veruje kako je neko najbolji! Ovo sto je siguran da cemo da se plasiramo na SP je totalna laz,ne veruje taj u to ali mora da peva kako mu se kaze.

avatar
MikiTheLegend
Tuesday, 13.06.2017
18:48

Pa sta treba da kaze covek? Bilo bi nenormalno da on kao trener Cukarickog prica lose stvari o reprezentaciji i selektoru

avatar
MikiTheLegend
Wednesday, 14.06.2017
00:20

Ne treba nista da mu se dize nego bi bilo neumesno da on sad pljuje selektora koji je prvi u svojoj kvalifikacionoj grupi, a bilo bi neumesno i jer je trener mladjih selekcija...

avatar
Me1919
Tuesday, 13.06.2017
20:53

Pa sta ako je trener Cukarickog? Jel treba da mu podignemo bistu! Ne treba da pise lose nista! Ali je nerealan,samo se uvlaci nekima...... Kako Kosanovic to realno gleda? I on je trener,veci trener pd doticnog

avatar
3x3
Tuesday, 13.06.2017
12:21

Ne, nego ste ocekivali da ce da izjavi da ne veruje da Srbija s Muslinom moze da se plasira. Kako bzvz pitanja na koja se uvek zna odgovor. Sve i da ne misli tako, ne sme da kaze drugacije.