Lalat o poništenom golu Bačke: ''Gledajte 'Crnu tačku'!''

Autor: Beta Beta
subota 26.11.2016.
18:58
Izvor: Beta

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović rekao je danas da je njegova ekipa srećno stigla do trijumfa protiv Bačke i dodao da ne bi bilo nezasluženo i da je meč završen remijem.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Vojvodina je danas pobedila Bačku u gostima sa 1:0 u 17. kolu Super lige Srbije.

"Iskreno, čak i da se meč završio nerešeno, mislim da ne bi bilo nepravedno, ali eto, sreća je ovoga puta bila na našoj strani, za razliku od utakmica u Lučanima i u Nišu, gde smo gubili sa igračem manje", rekao je Lalatović.

"Došli smo ovde sa htenjem da pobedimo i na teren sam izveo ofanzivan sastav, kako bismo što pre došli do gola. Nismo u tome uspevali, a Bačka se sjajno branila i dobro zatvorila sve prilaze svom golu", rekao je trener Vojvodine.

"U prvom poluvremenu smo propustili nekoliko prilika, dok Bačka nije imala neke izrazite prilike. Na pauzi smo se dogovorili da zaigramo još agresivnije i izadjemo visoko, jer smo znali da će nam biti mnogo lakše da igramo ukoliko postignemo taj jedan gol. Nismo želeli da se branimo i zato mislim da smo na kraju nagrađeni za odlučujući pogodak", dodao je Lalatović.

U 78. minutu Bačkoj je poništen gol zbog faula Marka Klisure nad golmanom Markom Kordićem.

"Odluke sudije ne bih komentarisao, ali mogu samo da kažem da je Kordiću u toj situaciji slomljen zub. Poznato je da treneri za svaki svoj komentar mogu biti kažnjeni, ali postoji 'Crna tačka', pa će se videti i reći da li je bio faul ili ne", rekao je Lalatović.

U narednom kolu, koje je na programu u sredu, Vojvodina dočekuje Partizan.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke