Lalat: ''Mene krasi POŠTENJE!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 01.11.2016.
10:25
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Trener Vojvodine i dalje ne želi da komentariše sudijske odluke na utakmici protiv Radničkog u Nišu, ali tvrdi da UVEK govori istinu i da narod to zna!

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV

Povezane vesti

Vojvodina je proteklog vikenda poražena na ''Čairu'', Radnički je slavio sa 1:0 u utakmici koja je obilovala prilikama na obe strane, ali i pojedinim sudijskim odlukama kojima Novosađani nisu bili zadovoljni.

Oni su u drugom poluvremenu imali igrača manje na terenu zbog isključenja Novce Maksimovića, ali su i pored toga u nastavku stvorili nekoliko izvanrednih prilika, pa je domaćin imao i dosta sreće da dođe do pobede.

Posle meča, Nenad Lalatović je sebi dao ''minut ćutanja'', kako ne bi bio kažnjen zbog komentarisanja suđenja, a u izjavi ''Novostima'' otkrio je da je zbog sličnih situacija kada nije mogao da oćuti na nepravdu, do sada već platio 10.000 evra kazne.

''Ako su stvari tako postavljene, bolje da ćutim minut. Jer, mene krasi poštenje, emotivan sam i ne lažem, a narod to prepoznaje. Svako ko je gledao utakmicu ili TV prenos, lepo je video sva dešavanja'', istakao je Lalatović.

Posle meča se u medijima pisalo da su Novosađani polomili vrata svlačionice u Nišu, Lalatović ističe da će se to domaćinu nadoknaditi, ali ih je upitao i zašto nije bilo tople vode u svlačionici gostiju.

''Smatram da nije ključ u vratima. O onome u čemu je ključ, o dešavanjima na terenu i isključenoj toploj vodi, niko ne govori'', objašnjava Lalatović.

On je ponovio da je prezadovoljan igrom svog tima i uporedio ju je sa Zvezdinom.

''Najviše smo uradili ove jeseni u Evropi, igramo lep fudbal, kao i Zvezda koja je vodeća. Suvišno je govoriti o tome koliko klub kao što je Vojvodina, od najmlađih omladinskih kategorija do prvog pogona, doprinosi razvoju fudbala u Srbiji'', zaključio je Lalatović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
i.sarajevo
Tuesday, 01.11.2016
18:51

Doktore samo se sjetio finale kupa vosa jsd,,,sjedi kec i nejavkjas se vise

avatar
Povratak kralja 44
Tuesday, 01.11.2016
18:46

Lalatović ne da nije pošten i iskren nego je licemeran i sa nepopravljivim problem u svojoj glavi. Jadan je naš fudbal kad za jednu ovakvu personu ima mesta u njemu. Žali se zbog kazne od 10k €, a trebao je dosad dva puta da bude proteran iz fudbala doživotno. Kolko puta si kao trener zvezde zaslužio kaznu, a koliko puta si kažnjem? Sramota, još će on da nam deli lekcije. Kad smo već kod Radničkog, oni su -izmislili- neplaćanje poreza na plate, a još uvek nisu toplu vodu. Sad kad prodaju zvezdi Lea Mrkića za kofu tople vode odmah će se Vojvodina izviniti.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Tuesday, 01.11.2016
19:19

Da li se to samo meni cini ili je Sikimic prozvao Lalatovica da POSTENO kaze koji je zvezdin cilj? :-D A mozda ga zove natrag onako indirektno i izmedju redova:-D

avatar
Povratak kralja 44
Tuesday, 01.11.2016
18:42

Nije ključ u vratima? A, da ključ je u toploj vodi :D

avatar
Tuesday, 01.11.2016
16:00

Kao navijacu Zvezde, on mi je jedan od najiritantnijih zrenera. Uvek se vadio na sudije, teren i srecu. Secam se kad smo protiv Vojv. dali 2 gola iz ofsajda, tad nije imao zamerke.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Tuesday, 01.11.2016
11:54

Mozda si ti i posten, ali se veoma selektivno oglasavas. Koliko si galamio posle onog Derbija kad vam je Drina zabiberio, a nista nisi rekao kada je Partizan ostecen kod vas? Jesi li podigao glas posle one kradje protiv nas u Krusevcu sezonu pre toga ili si unapred cestitao svojoj zvezdani titulu i jesi li mozda prokomentarisao onakva dva gola Parkera Vojvodini?! CUTI!