Laković: "UEFA je insistirala da se utakmica nastavi"

Autor: Beta Beta
utorak 14.10.2014.
23:46
Izvor: Beta

Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Zoran Laković rekao je da je večeras stigla "direktiva" od Evropske fudbalske unije (Uefa) da se utakmica nastavi, ali da gostujući tim nije bio u stanju da igra.

Beta/AP Photo/Marko Drobnjakovic
Beta/AP Photo/Marko Drobnjakovic

Povezane vesti

"Održan je krizni sastanak službenih lica Uefa, sudija i predstavnika oba saveza, bili smo u direktnoj vezi sa Uefom, a iz Niona je stigla direktiva da se nastavi i uputi poslednje upozorenje na stadionu da će meč biti prekinut i za najmanji incident. Iz Uefe su insistirali da se utakmica nastavi", rekao je Laković za RTS.

On je istakao da su igrači i stručni štab reprezentacije Srbije u tunelu na stadionu Partizana čekali predstavnike albanskog tima, ali da su oni u svlačionici nakon konsultacija, "odlučili da nisu u stanju da se koncentrišu i iz tih razloga meč nije nastavljen".

Na pitanje da li su Albanci tražili da se isprazni stadion, Laković je rekao da je bilo nekoliko opcija i da će sve biti prikazano u zvaničnim izveštajima.

"To ide na disciplinsku komisiju Uefe. Sigurno će tražiti i dopunske izveštaje, ali sigurno je da večeras ništa neće moći da se sazna od Uefe", rekao je Laković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke