Kvalifikacije za LE - ''Čuka'' ide dalje, ali...

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 10.07.2014.
19:58
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Čukaričkog overili su plasman u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, ali za razliku od prvog meča pred svojim navijačima, večeras nisu uspeli da savladaju ekipu iz Andore.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Popularni ''Brđani'' ostvarili su glavni cilj - bez problema i bilo kakve neizvesnosti su eliminisali ekipu Santa Hulije iz Andore i izborili se za dvomeč sa austrijskim Grodigom u sledećoj rundi takmičenja.

Ekipa Vladana Milojevića je prvi meč dobila sa 4-0 u Beogradu i već tada je sve praktično bilo rešeno, ali se očekivalo da i danas Čukaričani savladaju objektivno slabijeg rivala, pogotovo jer su našim klubovima neophodne pobede na evro-sceni, kako bi koliko-toliko popravili skromni koeficijent.

Međutim, ekipa Čukaričkog danas u toj nameri nije uspela, pošto je meč završen bez golova, rezultatom 0-0.

Zvuči apsurdno, ali iako je naš tim prošao dalje, više razloga za zadovoljstvo imaju u Santa Huliji, s obzirom da je njima i naizgled beznačajan remi na evro-sceni ravan pobedi.

Ipak  verujemo da će protiv Austrijanaca Čukarički biti na svom nivou i da će nas sve obradovati novim pobedama.

Čukarički: Ristić, Piasentin, Stojković, Ostojić, Brežančić (D. Srnić od 90.), Todorović, Matić, Bojić (Boljević od 90.), Stoiljković (Pavlović od 81.), S. Srnić, Mirosavljević.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke