Kurćubiću nedostajao još jedan gol

Autor: Beta Beta
subota 28.02.2015.
23:56
Izvor: Beta

Kormilar Spartaka Petar Kurćubić zamerio je svojim igračima opuštanje nakon vodećeg gola u duelu sa OFK Beogradom iako se ispostavilo da je jedan pogodak bio dovoljan "Golubovima" za prvi trijumf u 2015. godini.

fkspartakzlatiborvoda.com
fkspartakzlatiborvoda.com

Povezane vesti

Trener fudbalera Spartaka Petar Kurćubić rekao je da je njegovom timu danas falio drugi gol u pobedi protiv OFK Beograda, kao i da ekipa treba da se popravi do sledećeg kola.

"Odlučujući faktori su bili to što je OFK Beograd došao ovde u prinudnom sastavu. To je u jednom delu izazvalo opuštanje kod nas. Očekivao sam više žestine i naboja. Bili smo dobri do postignutog gola, ali posle toga nije bilo ništa od naše agresije. Falio nam je drugi gol da rešimo utakmicu", rekao je Kurćubić.

Spartak je pobedio sa 1:0 u 17. kolu i došao je na deveto mesto, sa 21 bodom, dva manje od OFK Beograda.

"Drugi faktor ovakvog nastupa je pozicija na tabeli. Mi takođe imamo mlad tim koji ne reaguje dobro na pritisak. Spartak nikada nije dobro igrao pod pritiskom. Ovo su izuzetno velika tri boda za nas i donose nam relativni mir. Ali, moramo u sledećim utakmicama da podignemo formu i poboljšao igru", rekao je Kurćubić.

Trener OFK Beograda Dejan Đurđević nije došao na konferenciju za novinare pošto ima problema sa grlom, tako da je beogradsku ekipu predstavljao pomoćnik Goran Lazarević.

"Čestitam Spartaku na zasluženoj pobedi. Mi smo došli sa mnogo problema zbog povreda i bolesti. Mislim da je ova mlada ekipa pružila maksimum i pokušala je u ravnopravnoj igri da se suprotstavi Spartaku. Možda smo mogli više, ali su mladost, kao i iskustvo i kvalitet Spartaka doveli do ovakvog rezultata", rekao je Lazarević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke