Kurćubić: "Zvezda apsolutni favorit"

Autor: Beta Beta
petak 13.03.2015.
18:19
Izvor: Beta

Najavljujući predstojeći duel sa Crvenom zvezdom trener Spartaka Petar Kurćubić okarakterisao je crveno-bele kao apsolutne favorite kojima će njegovi izabranici pokušati da se suprotstave na sve moguće načine.

fkspartakzlatiborvoda.com
fkspartakzlatiborvoda.com

Povezane vesti

Trener fudbalera Spartaka iz Subotice Petar Kurćubić rekao je da je Crvena zvezda apsolutni favorit u predstojećem meču, ali da će njegova ekipa pokušati da iznenadi crveno-bele.

"Pred nama je utakmica koju ne treba najavljivati, sve što bih rekao zvučalo bi kao ponavljanje. Zvezda je apsolutni favorit gde god da igra, s kim god da igra. Na nama je da pokušamo da iznenadimo i napravimo za nas dobar rezultat", rekao je Kurćubić.

Spartak će u subotu od 14.30 dočekati Crvenu zvezdu u utakmici 19. kola Superlige Srbije.

"Ono što je izvesno je da će svi igrači koji budu istrčali na teren biti maksimalno motivisani i spremni da pruže svoj maksimum, a to je jedino što tražim od mojih igrača", naveo je Kurćubić.

On je dodao da će njegova ekipa igrati protiv tima koji je ove sezone samo jednom poražen, ali i tima koji ima slabe tačke koje će Spartak pokušati da iskoristi.

Kapiten ekipe Vladimir Torbica kazao je da veruje da njegovi saigrači mogu da pariraju Crvenoj zvezdi kao i da očekuje da će spoj mladosti iskustva Spartaka pružiti kvalitetnu partiju.

"Ukoliko želimo pozitivan rezultat, a želimo ga, biće potrebno da pružimo više od maksimuma naših mogućnosti, da pokušamo već od prvog minuta da ne dozvolimo Zvezdi da razvije njihovu prepoznatljivu igru. Neće nam nedostajati motiva, imaćemo dosta mladih igrača na terenu i ova utakmica će za njih imati poseban značaj", rekao je Torbica.

Spartak je deseti na tabeli Superlige Srbije sa 21 bodom, dok je Zvezda drugoplasirana sa 39 osvojenih bodova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke