Kurćubić zna gde je Spartak najjači, hoće li to pomoći Pazarcima?

Autor: Beta Beta
nedelja 16.08.2015.
00:50
Izvor: Beta

Trener Novog Pazara Petar Kurćubić rekao je danas da veruje da njegovi fudbaleri u predstojećoj utakmici protiv subotičkog Spartaka neće ponoviti greške u odbrani, koje su ih koštale pobede u duelu s Metalcem u prošlom kolu.

fkspartakzlatiborvoda.com
fkspartakzlatiborvoda.com

Povezane vesti

Novi Pazar će od 19 časova biti domaćin Spartaku u šestom kolu Super lige Srbije.

"Oni teško daju golove, još teže ih primaju, a mi smo u prethodnim kolima igrali otvoreno i efikasno. Videćemo koja će filozofija biti uspešnija. Između dve utakmice, pokušali smo da odmorimo i osvežimo igrače, kao i da promenimo neke stvari u defanzivnoj liniji i ispravimo greške", rekao je Kurćubić Radiju sto plus.

Pazarci su sedmi na tabeli sa osam bodova, dok je tim iz Subotice na 11. mestu sa tri boda manje.

"Moramo obratiti pažnju na nosioce njihove igre, posebno na Vladimira Torbicu. Među najboljim vezistima je u ligi, sposoban u situacijama 'jedan na jedan'. Lako pravi višak i asistencijama razigrava ekipu, koja ima i odličan prekid i sjajne skakače. Ako bude igrao opasni napadač Stefan Ilić, biće nam još teže", ocenio je Kurćubić.

Kurćubić je do pre četiri meseca predvodio Spartak, a na klupi ga je nasledio Stevan Mojsilović.

"Sigurno je da većinu igrača dobro poznajem, ali naravno da treba još malo pogledati neke utakmice. Neki igrači su im bili povređeni, pa se vraćali, neki su otišli. Sad su, možda, nešto drugačiji kao tim", kazao je Kurćubić.

Trener Pazara neće moći da računa na povređenog Marka Đalovića, ali će u konkurenciji za sastav prvi put biti doskorašnji fudbaler Čukaričkog Ivan Todorović.

"Jači smo za Todorovića, stekao je pravo nastupa, ali kratko je sa nama i još nisam odlučio hoće li dobiti šansu. Osim Đalovića, ostali su tu. Neki su se, istina, kasnije priključili i iscrpljeni su, ima i onih što se žale na lakše udarce", rekao je Kurćubić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke