Kurčubić: "Uz velike muke do zacrtanog cilja"

Autor: Beta Beta
subota 08.08.2015.
09:25
Izvor: Beta

Šef stručnog štaba FK Novi Pazar Petar Kurćubić kazao je da su njegovi igrači uz velike muke uspeli da ostvare zacrtani cilj i da savladaju Jagodinu na gostujućem terenu.

fkspartakzlatiborvoda.com
fkspartakzlatiborvoda.com

Povezane vesti

Trener Novog Pazara Petar Kurćubić izjavio je da je njegova ekipa uz velike muke uspela da pobedi tim Jagodine, ali da je veoma zadovoljan drugom vezanom pobedom u prvenstvu.

"Poslednjih 20 minuta smo samo vodili računa da utakmica prođe i da nekako sačuvamo vođstvo. Uz velike muke uspeli smo i pobedili smo. To nam je bio cilj, mada smo znali da ćemo imali izuzetno motivisanu napadački orijentisanu Jagodinu... Pribojavali smo se zbog naše psihičke istrošenosti posle utakmice sa Partizanom", rekao je Kurčubić posle pobede od 2:1 u gostima u Jagodini.

Prema njegovim rečima, tim Novog Pazara je u u prvih deset, 15 minuta poremetila iznenadna povreda veznog igrača Đalovića.

"Drugo poluvreme smo, na našu sreću, otvorili onako kako smo priželjkivali, vrlo brzo sa dva gola. Eada se činilo da nam ostaje samo rutinska završnica i da privedemo utakmicu kraju. Kada smo se najmanje nadali, uspeli smo da vratimo Jagodinu dozvolivši da daju gol iz polukontre, kontre. Sigurno se tog momenta uvukla nervoza u nas. Jagodina je, kako se očekivalo, krenula na sve ili ništa, sa puno igrača napred, sa dosta preskakanja igre, sa nabacivanjem lopte. I u toj igri mi nismo dobro fukncionisali", ocenio je trener Kurčubić.

On je čestitao igračima oba tima na borbi, želji i uloženom trudu.

"Mi smo za nijansu bili srećniji i pobedili. Jagodini čestitam i želim puno sreće u nastavku prvenstva", kazao je Kurčubić.

Trener Jagodine Miljojko Gošić takođe je čestitao ekipi Novog Pazara na pobedi, a svojoj ekipi na fanatičnoj borbenosti i želji da dođu do povoljnog rezultata.

"U svlačionici sam im rekao da moraju da nastave ovako, iako je teško. Oni su bili u očaju, želeli su pobedu više od svega. Greške su evidentne kod primanja golova. U svakom slučaju im čestitam na pristupu koji su imali u današnjoj utakmici", kazao je Gošić.

Pazar iz četiri kola ima sedam bodova i nalazi se na drugom mestu tabele, iza čačanskog Borca koji jedini ima sve tri pobede. Jagodina je ostala na dnu tabele, bez ijednog osvojenog boda, a večerašnji gol joj je prvi u sezoni i sada ima gol-razliku 1:12.

Preostali mečevi četvrtog kola igraju se za vikend.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke