Kurćubić umereni optimista

Autor: Beta Beta
petak 17.07.2015.
21:10
Izvor: Beta

Trener fudbalera Novog Pazara Petar Kurćubić rekao je danas da je umereni optimista uoči utakmice protiv ivanjičkog Javora na startu Superlige Srbije.

fkspartakzlatiborvoda.com
fkspartakzlatiborvoda.com

Povezane vesti

Novi Pazar će u subotu od 19.00 na Gradskom stadionu biti domaćin Javoru na startu superligaškog takmičenja.

"Ovo što smo uradili na daje nam za pravo da budemo preveliki optimisti, ali uz maksimalno zalaganje i veliku podršku s tribina imamo priliku da dođemo do pobede", rekao je Kurćubić i dodao,

"Možda za nas sve kreće malo prerano. Kratko sam ovde, neki igrači takođe, pa se još upoznajemo i nameštamo. Ne bi bilo loše da imamo još nedelju, dve za upoznavanje, ali šta je tu je", kazao je Kurćubić.

On je istakao da sutrašnji duel nosi mnogo zamki i pitanja.

"Odgovore moramo naći na terenu. Imam u glavi tim, uz jednu ili dve sitne dileme. U ovom momentu i nemam preveliki izbor. Neki igrači ne mogu da igraju, a sigurno bi bili starteri. Nadam se da će njihove zamene opradvati očekivanja", kazao je Kurćubić.

Trener Pazaraca tvrdi da ne zna kako će se njegovi pojedini fudbaleri i ekipa ponašati u utakmici za bodove.

"To je za mene nepoznanica, nestrpljiv sam da vidim kako će sve izgledati. Želimo da otvorimo sezonu na najlepši način pred našim navijačima i svih 90 minuta ćemo pokušavati da pravimo rezultat", rekao je Kurćubić.

Kurćubić je naglasio da najveća opasnost iz protivničkog tima preto od Eliomara Silve, Stefana Dražića, Marka Zečevića i Igora Stojakovića.

"Zadržali su okosnicu sastava. Moramo biti obazrivi, ne smamo im dozvoliti da se razigraju. Imaju kontinuitet i kvalitet, pojačali su se, a sjajnom odbranom komaduje kapiten Milovan Milović", ocenio je Kurćubić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke