Kurćubić: "Pravili smo neshvatljive greške"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 14.03.2015.
19:01
Izvor: Sportske.net

Strateg fudbalera Spartaka Petar Kurćubić veruje da će njegova ekipa izboriti opstanak u ligi a poraz u duelu sa Crvenom zvezdom opisao je kao rezultat neshvatljivih grešaka koje su njegovi izabranici pravili kod golova.

fkspartakzlatiborvoda.com
fkspartakzlatiborvoda.com

Povezane vesti

Trener Spartaka Petar Kurćubić rekao je da je zadovoljan igrom njegove ekipe u većem delu utakmice, ali da je primila "neshvatljive" golove.

"Sva tri gola su maltene neshvatljiva, prvi smo primili iz prekida, gde nam je lopta ušla kroz pet metara, drugi iz penala, a treći iz odbitka. Oni su uz to imali dve šanse koje nisu iskoristili. Dobrim delom smo igrali korektno u polju i do protivničkog šesnaesterca. U prvom poluvremenu smo imali šanse, nažalost u drugom to nismo uspeli", rekao je Kurćubić.

"Mislim da je Zvezda pobedila jer je u ovom momentu individualno kvalitetnija od nas, ali mogu reći da sam zadovoljan kako je ekipa funkcionisala u većem delu utakmice", dodao je trener Subotičana.

Spartak zauzima 10. mesto na tabeli sa 21 bodom i ima tri više od ekipa iz zone ispadanja.

"Računica nikad nije dobra, moramo da težimo da pobeđujemo i iz utakmice u utakmicu osvajamo bodove. Liga je izjednačena, neće biti potrebno previše bodova jer će u direktnim okršajima biti mnogo nerešenih rezultata. Nadam se da će sa tri-četiri pobede Spartak uspeti da obezbedi status i i dogodine igrati u Superligi", rekao je Kurćubić.

Fudbaleri Zvezde pobedili su danas u Subotici Spartak sa 3:1, u utakmici 19. kola Superlige Srbije, i prišli na bod zaostatka za vodećim Partizanom, koji, međutim, ima utakmicu manje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke