Kurćubić: "Nismo zaslužili negativne komentare"

Autor: Beta Beta
nedelja 16.08.2015.
23:53
Izvor: Beta

Šef stručnog štaba superligaša iz Novog Pazara Petar Kurćubić kazao je da ekipa i on nisu zaslužili negativne komentare navijača koji su posle remija sa Spartakom zatražili da Kurćubić napusti klupu Pazaraca.

fkspartakzlatiborvoda.com
fkspartakzlatiborvoda.com

Povezane vesti

Trener Novog Pazara Petar Kurćubić rekao je posle večerašnjeg remija bez golova sa Spartakom u šestom kolu Superlige Srbije da su njegovi fudbaleri igrali disciplinovano, ali da su im nedostajali završni pas i gol.

"Očekivali smo tešku utakmicu, teško ih je savladati iz igre. Imali smo posed, učinili rivala bezopasnim, stvorili dve ili tri dobre šanse, ali ih nismo iskoristili. Nedostajali su nam taj 'vic' i gol", rekao je Kurćubić posle utakmice.

Upitan da prokomentariše skandiranje dela publike, koja je po završetku utakmice tražila njegov odlazak, Kurćubić je rekao da ekipa Pazara nije zaslužila negativne komentare.

"Publika ima pravo da izrazi mišljenje, koje je uglavnom uslovljeno rezultatom. Ja i moji igrači nismo zaslužili negativne komentare, u fudbalu uvek ne pobedi bolji. Mislim da smo uradili dobar posao u ovih šest kola, treba prihvatiti da je ovo realnost", ocenio je Kurćubić.

Šef stručnog štaba Spartaka Stevan Mojsilović izjavio je da je taj tim zaslužio da ostane neporažen u Novom Pazaru.

"Čestitam mojim igračima na velikom i zasluženom bodu. Domaćin je imao inicijativu, što uspeh čini još dražim. Mislim da su gledaoci mogli da budu zadovoljni utakmicom, koju je pratila sjajna atmosfera na tribinama", kazao je Mojsilović.

Novi Pazar je zadržao sedmu poziciju na tabeli sa devet bodova, dok su Subotičani napredovali do desetog mesta i imaju tri boda manje.

Pazarci će u sledećem kolu gostovati Vojvodini, dok će Spartak biti domaćin Metalcu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke