Kurćubić: "Bod dobar, pobeda imperativ"

Autor: Beta Beta
petak 31.07.2015.
21:09
Izvor: Beta

Strateg Novog Pazara Peca Kurćubić izjavio je da bi bio zadovoljan bodom u duelu sa favorizovanim Partizanom ali da to ne znači da njegov tim neće ići na pobedu.

fkspartakzlatiborvoda.com
fkspartakzlatiborvoda.com

Povezane vesti

Trener Novog Pazara Petar Kurćubić rekao je danas da će njegovi fudbaleri pokušati da spreče dominaciju Partizana u utakmici trećeg kola Superlige Srbije, kao i da će u trenutku poseda pokušati da budu opasni po gol protivnika.

"Znamo kako treba da igramo sutra, ali pitanje je hoće li nam oni to dozvoliti. Imamo neke adute, pored izrazitog motiva, a to su faktor publike i činjenica da je Partizan mislima okrenut utakmici sa Steauom. Pune tribine mogu da doprinesu da budemo agresiviji i sa više samopouzdanja. Moramo onemogućiti da dominiraju i biti opasni po njihov gol kada imamo posed", rekao je Kurćubić.

Fudbaleri Novog Pazara dočekuju sutra Partizan u utakmici trećeg kola Superlige Srbije. Partizan je vodeći na tabeli sa šest bodova, dok je Novi Pazar deseti i ima samo bod. Sve četiri prethodne ligaške utakmice ovih timova na "Gradskom stadionu" završene su nerešeno.

"Pre svega, očekujem praznik fudbala. Pozvao bih navijače da nas u što većem broju podrže da pružimo maksimum. U goste nam dolazi ekipa koja se kvalitetno pojačala i već pokazala zavidnu formu. Igraju dobro, imaju najbolji tim i igrače, tu su i rezultati. Pitanje je hoćemo li uspeti fizički da im se suprotstavimo. Apsolutni su favoriti, bez obzira na tradiciju. Ona je iza nas, sad igraju neki novi timovi", ocenio je Kurćubić.

On je dodao da će sastav Partizana, kao i predstojeći revanš sa Steauom u kvalifikacijama za Ligu šampiona, moći da imaju uticaja na ishod subotnje utakmice.

"Neizvesno je da li će doći s najjačim timom ili će neki prvotimci pauzirati. Ako bude promena, nećemo moći da računamo na njihov umor. S druge strane, raspolažu širokim igračkim kadrom, a novajlije mogu da im donesu svežinu, želju i agresivnost. Sigurno je da u formaciji neće ništa menjati, pa očekujem Partizan kao i u prethodnim utakmicama, dominantan i napadački orijentisan", kazao je Kurćubić.

Trener Pazaraca je izrazio zadovoljstvo jer će moći da računa na oporavljenog kapitena Slobodana Vukovića, kao i Irfana Vusljanina i Brazilca Adrijana Straka, koji su stekli pravo nastupa.

"To su dobre vesti za nas, proširili smo krug prvotimaca. Nemam puno dilema što se tiče startne postave, više ih je kada su u pitanju ostala mesta u protokolu", rekao je Kurćubić.

Na novinarsko pitanje da li bi bio zadovoljan bodom protiv crno-belih, Kurćubić je odgovorio da bi ga takav rezultat zadovoljio ako bi došao kao plod dobre igre njegovog tima.

"Bod zvuči boda kao dobra opcija, rado bih ga prihvatio kada bi to bio plod neke naše igre, ako bi ostavili bolji utisak nego u prva dva kola. Opet, uvek želite pobedu, videćemo hoćemo li uspeti da je ostvarimo", kazao je Kurćubić.

Novi Pazar i Partizan igraće sutra od 17.00, a iz pazarskog superligaša saopšteno je da gosti neće organizovano voditi svoje navijače, te da oni neće prisustvovati utakmici na Gradskom stadionu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Avanti stella rossa
Saturday, 01.08.2015
00:01

Pobedice PAZAR zivi bili pa videli reko sam to odavno, realno pazarci su vam grobari rak rana 4 god niste slavili tamo ako i izvucete bod kojim slucajem da pevate :) ps: dzabe se spremate za steau kad ce vas rasturiti u sred JNA garantovano! senzacija ce da bude ako al kazem ako jel stvarno su bolji od vas za 3 klase i ako ih izbacite svaka cast onda iskreno hehehe

avatar
Igors Stepanovs
Friday, 31.07.2015
22:40

Na ovoj slici lici na Limenog :D

avatar
Wazza77
Friday, 31.07.2015
21:28

Svima nam je jasno da imate veliku sansu da osvojite bod a mozda i ceo plen...nama je imperativ Steaua zato koristite to dok jos uvek mozete jer ako neprezimujemo u Evropi...na prolece naplacujemo dugove!!!