KUP - Voša 'petardom' do 1/2 finala, dalje ide i Čuka

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 05.04.2017.
19:51
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri novosadske Vojvodine plasirali su se u polufinale Kupa Srbije pošto su na svom terenu ubedljivo savladali Borac. Čukarički rutinski sa drugoligašem iz Užica.

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

Novosadska Vojvodina i superligaš sa Banovom Brda pridružili su se Partizanu u polufinalu nacionalnog Kupa, pošto su bez većih problema upisali pobede nad Borcem i Slobodom.

Čukarički je kao gost savladao užičku Slobodu sa 3:0 (2:0) i tako iz daljeg toka takmičenja eliminisao jedini klub koji u tekućoj sezoni ne igra u Superligi.

Jednakom razlikom kao i Čukarički u Užicu slavila je novosadska Vojvodina u susretu sa čačanskim Borcem, s tim što je tim Aleksandra Veselinovića postigao pet golova.

Vojvodina je do plasmana u polufinale stigla rezultatom 5:2 (2:1) što svedoči da je ekipa dobro odreagovala na promenu trenera.

Na debiju Aleksandra Veselinovića golove za Vojvodinu postigli su Filip Malbašić (x2), Nikola Trujić (x2) i Siniša Babić, dok su gosti stigli do dva pogotka zahvaljujući autogolu Kovačevića i golu Milana Marčića.

Poslednji učesnik polufinala biće poznat nakon završetka utakmice Crvena zvezda - Mladost.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Branislav Kokora
Thursday, 06.04.2017
01:56

Znači, igrači su bojkotovali sistem igre 343 (523), koji je forsirao trener Ivanović, jer u tom sistemu mora da se puno trči. Sad je Veselinović vratio 4141, formaciju koju je Lalat uigrao sa ovim timom i odma su procvetali. Realno i treba igrati u formaciji koja najviše odgovara igračkom kadru, a ova je ta. Ne trebaju Voši 3 štopera u srpskoj ligi i naši bekovi ( Antić i Lakićević) nisu navikli da igraju tako visoko, kako nalaže 343 sistem.....Bio sam nezadovoljan što su tako brzo oterali Ivanovića, ali ova pobeda mi uliva poverenje da ćemo ipak uzeti kup i boriti se za titulu sa blizancima do poslednjeg kola. Ovaj tim to može, nema rasprave!