KUP: Voša lako ukrotila "Lavove"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 21.09.2016.
22:17
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Vojvodine obezbedili su plasman u osminu finala Kupa Srbije pošto su u poslednjem meču prve runde takmičenja ubedljivo savladali Bežaniju na novosadskom "Karađorđu".

Beta/DraganGojić/Mo
Beta/DraganGojić/Mo

Povezane vesti

Lider na tabeli Superlige nastavio je u sjajnom ritmu i u Kupu, pa je tako bez ikakvih problema preskočio prvu prepreku u najmasovnijem fudbalskom takmičenju.

Fudbalski klub Vojvodina savladao je Bežaniju sa 4:0 (2:0) u 1/16 finala Kupa Srbije i tako napravio sjajnu uvertiru za nedeljni derbi na stadionu "Rajko Mitić".

Samo deset minuta igre bilo je dovoljno ekipi Nenada Lalatovića da ukroti bežanijske "Lavove" pošto su Dušan Jovančić i Nikola Trujić u 6. i 8. minutu doneli dva gola prednosti Novosađanima.

Još jedan nalet u nastavku susreta učinio je trijumf Vojvodine još ubedljivijim, a u strelce su se upisali još Bogdan Planić i Lazar Zličić čime je Voša kompletirala "poker".

Naredna takmičarska utakmica biće od ogromnog značaja za Vojvodinu jer ekipa iz Novog Sada kao lider na tabeli odlazi u goste aktuelnom šampionu Srbije.

Duel Crvene zvezde i Vojvodine na programu je u nedelju od 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke