Kup - Sutra žreb parova 1/4 finala

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 23.12.2015.
12:21
Izvor: Sportske.net, fss.rs

U četvrtak će u prostorijama SC FS Srbije u Staroj Pazovi biti održan žreba četvrtfinalnih parova nacionalnog Kupa Srbije.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Prethodne nedelje stavljena je tačka na jesenji deo sezone u domaćem šampionatu ali će u četvrtak biti obavljena još jedna formalnost koja se tiče takmičenja u nacionalnom Kupu.

Pre ulaska u novu godinu osam klubova koji su izborili učešće u 1/4 finalu nacionalnog Kupa saznaće protiv koga će se boriti za mesto u završnici takmičenja.

Žreb četvrtfinalnih parova biće obavljen u četvrtak od 12 časova u SC Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi a kuglice će izvlačiti legendarni Jovan Kule Aćimović.

Na osnovu Uputstva za žrebanje parova četvrtfinala Kupa Srbije osam učesnika ovog takmičarskog stepenika biće podeljeni u dva "šešira". Sastavi "šešira" su sledeći:

I - Partizan, Jagodina, Vojvodina, OFK Beograd

II - Radnički Niš, Spartak, Borac, Javor Matis

Prednost u određivanju domaćinstva imaće ekipa koja je u prethodna dva kola, na nivou šesnaestine finala i osmine finala, više pobeda ostvarila kao gost.

U slučaju da su učesnici jednog para imali istovetan broj odigranih utakmica kao domaćini i gosti u dosadašnjem delu takmičenja, pristupiće se dodatnom žrebu domaćinstva.

Utakmice četvrtfinala biće odigrane u sredu, 2. marta 2016. godine. Igra se jedna utakmica i u slučaju nerešenog rezultata odmah će se pristupiti izvođenju penala.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke