Kup Srbije - Poznato je ko će deliti pravdu u Humskoj i na Marakani!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 08.05.2017.
18:57
Izvor: Sportske.net

S obzirom na sve glasnije pritužbe sa različitih strana na arbitražu u domaćim takmičenjima, sa velikom pažnjom se prate nova delegiranja sudija za mečeve u završnici sezone.

BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS
BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS

Povezane vesti

Sutra i prekosutra se igraju revanš mečevi polufinala Kupa Srbije, a na sajtu Fudbalskog saveza Srbije objavljeno je ko će deliti pravdu u tim utakmicama.

U utorak od 16 časova, Crvena zvezda će na ''Rajku Mitiću'' dočekati ekipu Čukaričkog, a za glavnog arbitra na ovoj utakmici određen je Marko Popović, 38-godišnji arbitar iz Beograda, koji nije iz takozvane ''Elit grupe'', već iz Prve grupe, baš kao, na primer, i Lazar Lukić, koji je u subotu delio pravdu na utakmici Voždovac - Crvena zvezda.

Popoviću će u ovoj utakmici pomagati Vladimir Šegrt i Miloš Miškeljin.

Podsetimo, prvu utakmicu Crvena zvezda je dobila sa 4:1 na Banovom brdu.

Dan kasnije, od 18 časova na stadionu u Humskoj, Partizan će dočekati Vojvodinu, posle 0:0 na novosadskom ''Karađorđu''.

Glavni arbitar na ovoj utakmici biće naš najbolji sudija Milorad Mažić, sa svojim stalnim pomoćnicima, Daliborom Đurđevićem i Milovanom Ristićem.



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
McMilan
Monday, 08.05.2017
21:41

pa normanlno da najbolji sudija Mazic sudi PFC-VOSA najbolji sudija za dva najbolja kluba u Srbiji, a ovi iz Prve grupe za ostatak

avatar
Monday, 08.05.2017
20:29

Ko god da sudi svi izgubili kredibilitet, a i ja lupam kakav kredibilitet kada je na čelu sudijske komisije veći zvezdaš od svakog na severnoj tribini. Strane sudije pa da vidimo ko je najbolji.

avatar
Gogi-11
Monday, 08.05.2017
19:47

0pet sigurica mažic...

avatar
paok
Monday, 08.05.2017
20:47

A sto sigurica, jel bolje da sudi Majo ili Obradovic.

avatar
paok
Tuesday, 09.05.2017
13:45

Necemo da nam on sudi, da je neke pravde ne bi sudio jedan duzi rok. Mi zvali Obradovica, a kome ste vi ulazili u svlacionicu. Ispada da je samo Partizan vrsio pritisak a kod vas sve postenjacine.

avatar
Gogi-11
Monday, 08.05.2017
22:25

A i obradovic vam je sudio protiv radnika ali vam nije smetao a cujem zvali ste ga pre utakmice sigurno da ga pitate za zdravlje

avatar
Monday, 08.05.2017
19:04

Video sam kako -elita- sudi omladincima, samo vi dajte te nove. Zbog cega oni igraju vec sutra, a mi u sredu iako smo mi prvenstvenu igrali jos tamo u petak? Da im se to malo ne daje dan vise za odmor? I kako uopste moze da se igra u utorak? Otkad se zna da im je tad termin?:-) Ako je tako, odlozite sad i nama malo protiv ovih u subotu za nedelju- ucinite nam jos i taj ustupak, sta je to posle ovolike protekcije Hahaha