Kup Srbije - Božović napravio jednu važnu izmenu! (SASTAVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 26.04.2017.
16:14
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampion Srbije gostuje ekipi Čukaričkog u okviru prvog susreta polufinala Kupa Srbije, a evo u kojem će sastavu Zvezda nastupiti na Banovom Brdu.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Punih pet godina čekali su navijači Crvene zvezde da se njihov tim domogne završnice nacionalnog Kupa i zbog toga polufinalni dvomeč sa Čukaričkim za crveno-bele ima poseban značaj.

Osvajač trofeja u Kupu Srbije iz sezone 14/15 ugostiće danas Crvenu zvezdu na Banovom Brdu i pokušati da ostvari što bolji rezultat uoči revanša na "Marakani" koji je na programu za dve nedelje.

Trener "Brđana" Nenad Lalatović za današnju utakmicu nije mogao da računa na povređenog Marka Docića ali ni na Erhana Mašovića koji je otputovao u Belgiju na potpisivanje ugovora sa Brižom.

Strateg aktuelnog šampiona Srbije Miodrag Božović u karantin nije poslao Nemanju Supića, Stefana Miloševića, Andriju Lukovića, Uroša Račića, Ivana Ilića, Petra Orlandića, Milana Pavkova i Nemanju Milića.

Mihailo Ristić je bio pod znakom pitanja zbog povrede lista ali se našao u protokolu, dok se u konkurenciju za sastav tima vratio i Dušan Anđelković.

Jedina velika izmena u timu jeste što umesto Džona Ruiza igra Slavoljub Srnić.

Čukarički:
Petrić - Jovanović, Đurić, Lagator, Bogosavac - Srnić, Obradović - Bojić, Kajević, Jovanović - Ožegović.

Crvena zvezda: Manojlović - Petković, Frimpong, Luković, Anđelković - Le Talek, Donald - Srnić, Kanga, Plavšić - Boaći.

'Bjankoneri' sa Banovog Brda su poslednji put na domaćem terenu savladali Zvezdu 10. maja 2015. godine (2:0), a na poslednja dva meča koja su dva kluba odigrala na Banovom Brdu slavila je Zvezda uz ukupno 16 postignutih golova.

Utakmica počinje u 16 časova i 30 minuta uz direktan prenos na prvom kanalu TV Arena Sport.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke