KUP: Spartak - Partizan (KRAJ)

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 20.04.2016.
16:26
Izvor: Sportske.net

Ukupnim rezultatom 3:0 u dvomeču sa Spartakom fudbaleri Partizana obezbedili su plasman u finale nacionalnog kupa.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Kup Srbije - 1/2 finale (revanš utakmica)
Mesto i datum: Subotica, 20. april 2016.
Stadion: Gradski
Gledalaca: -
Vreme početka: 16.30

Spartak: Mirković, Jočić, Kovačević, Mrkela (od 46' Torbica), Milošević, Milić (od 63' Novaković), Šljivić (od 77' Makarić), Ilić, Farkaš,  Mudrinski, Tomić

Partizan: Šaranov, Bandalovski, Jovanović, Gogua (od 46' Stevanović), Bogosavac, Brašanac, Kosović, Ilić (od 89' Lukić), Mihajlović, Stevanović, Božinov (od 63' Vlahović)

2' GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!

Dva munuta igre bilo je dovoljno crno-belima da stignu do prednosti u Subotici. Alen Stevanović i Ivan Bandalovski napravili su dupli pas kraj desne aut linije kojim su izbačena dvojica igrača Spartaka pa je Bugarin ušao u kazneni prostor i uposlio Nemanju Mihajlovića koji loptu šalje iza leđa nemoćnog Mirkovića!

Gol Nemanje Mihajlovića možete pogledati OVDE!

Težak posao sada čeka Subotičane jer zbog pravila "gol u gostima" moraju da daju dva pogotka kako bi se plasirali u finale Kupa. Svaki nerešen rezultat uz date golove odgovara crno-belima.

Prva opasnija akcija domaćih na današnjoj utakmici viđena je u 14. minutu posle prodora po desnoj strani koji lošim udarcem završava Andrej Mrkela. Partizan, na drugoj strani, bezopasan posle postignutog gola.

Posle 25 minuta igre možemo da konstatujemo da, osim vodećeg gola Partizana, nije bilo većih uzbuđenja, a u periodu od 15. do 25. minuta viđena su dva naleta gostujućeg tima koja su završena nepreciznim udarcima koji nisu ugrozili gol Spartaka.

Veliku priliku propustili su fudbaleri Spartaka u 33. minutu, najbolju koju su stvorili u dosadašnjem toku susreta! Nemanja Milić je krenuo sam ka golu Partizana, posle loše postavljene ofsajd zamke gostiju, ali je u poslednjem momentu dao duži for i omogućio Bojanu Šaranovu da pravovremeno istrči i pokupi loptu.

Crno-beli bi mogli da uđu u ozbiljan problem jer su se u 38. minutu dvojica štopera Marko Jovanović i Sedrik Gogua požalili na povrede. Obojica su pokazali da osećaju bol u zadnjoj loži.

Završeno je prvo poluvreme revanš susreta polufinala Kupa Srbije između Spartaka i Partizana. Crno-beli golom Nemanje Mihajlovića vode od drugog minuta meča.

DRUGO POLUVREME

Promene na obe strane u poluvremenu. U timu Partizana Sedrik Gogua zbog povrede ustupa mesto Miladinu Stevanoviću, dok na drugoj strani ulazi Vladimir Torbica umesto Andreja Mrkele.

Prvu priliku u nastavku imao je Spartak posle udarca Nemanje Milića sa dobrih 20 metara. Lopta je otišla visoko preko gola.

Posle dosta vremena Partizan preti golu Spartaka. Alen Stevanović je tukao sa dvadesetak metara ali je golman domaćih Mirković imao dovoljno vremena da se zapliva kroz vazduh i lepom paradom spreči pogodak.

Nove promene na obe strane u 63. minutu susreta. Bugarin Božinov ustupa mesto Dušanu Vlahoviću, dok u ekipi Spartaka mesto na terenu zauzima Novaković umesto Nemanje Milića.

Neverovatno je šta su fudbaleri Spartaka uspeli da promaše u 66. minutu susreta! Rezervista Miladin Stevanović pokušao je da vrati glavom loptu Bojanu Šaranovu ali nije video igrača domaćeg tima koji sa dva metra šutira pravo u golmana Partizana!

Nova stopostotna prilika za domaće u 68. minutu utakmice! Stefan Ilić je okrenuo čuvara u šesnaestercu i odlično šutirao ali je Bojan Šaranov još jednom sjajnom intervencijom sprečio Spartak da dođe do izjednačenja.

Nastavlja se opsada gola Bojana Šaranova koji u periodu od 6 minuta treći put spasava crno-bele. Rezervista Slobodan Novaković tukao je sa 12 metara u donji desni ugao ali je golman Partizana bravuroznom intervencijom ponovo sačuvao mrežu!

Strateg Spartaka pravi poslednju promenu u 77. minutu utakmice. Umesto Šljivića na teren ide Makarić.

Deset minuta pre kraja meča Ognjen Mudrinski dobija drugu javnu opomenu zbog udaranja Marka Jovanovića bez lopte pa Spartak ostaje sa desetoricom na terenu.

84' GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!

Stavlja Partizan tačku na dvomeč sa Spartakom golom Dušana Vlahovića na šest minuta pre kraja. Nemanja Mihajlović je probio po desnoj strani, a rezervista Vlahović je glavom sproveo loptu u mrežu domaćih.

89' GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!

Bugarin Ivan Bandalovski postiže treći gol za Partizan i sada više nema nikakve dileme. Crno-beli su u finalu Kupa!

Završena je utakmica u Subotici. Partizan golovima Mihajlovića, Vlahovića i Bandalovskog stiže do plasmana u finale nacionalnog kupa ukupnim rezultatom 3:0, dok Spartak završava takmičenje u polufinalu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Legenda JSD
Wednesday, 20.04.2016
18:31

Sramota od utakmice. Jos jednom se pokazalo, kako izgleda kada sudije reziraju utakmicu u korist partizana! Pri rezultatu jedan nula za partizan, Spartak je bio ostecen za penal, sta vise dosudjen je faul u napadu Mudrinskog. Svaki duel je faul nad igracem partizana. Danasnji rezultat ne moze nikoga da zavara. grobari zahvalite saranovu i sudijama. Slatko me nasmejala danasnja utakmica, jer vec za nekoliko dana Cukaricki ce da vas vrati na mesto, nece moci sudije da vas izvuku. Bice partizan na kraju cetvrti, zivi bili, pa videli. Sezona ce vam biti na kraju uspesna, cetvrto mesto i drugo mesto u kupu, a vi se i dalje tripujte o ekipi u nastajanju. Ipak mislim da je u nestajanju. Radujte se malo, nemojte da ste nervozni ahahahahahahhaah :)

avatar
Branislav
Wednesday, 20.04.2016
18:12

Sudija, polozio si u TSl... Karadzic je ponosan na tebe :D

avatar
ПФК1945
Wednesday, 20.04.2016
17:27

Napred Partizan!

avatar
$$$ BRACELA $$$
Wednesday, 20.04.2016
17:08

Usetali se u gol....

avatar
Lord of Nottingham
Wednesday, 20.04.2016
16:51

Gol nakon Stevanovicevog ofsajda.. Bravo.

avatar
Колатерална Штета
Wednesday, 20.04.2016
18:43

O čemu ti pišeš? Gde si ti video taj ofsajd Stevanovića? Ajde molim te pojasni,...

avatar
Lord of Nottingham
Wednesday, 20.04.2016
18:53

Nakon pasa Bundalovskog za Stevanovica.