Kup - I Voša ide dalje

Autor: Darko Mitrović
sreda 02.12.2015.
17:09
Izvor: Sportske.net

I dalje bez iznenađenja u osmini finala Kupa Srbije.

BETA/BETAPHOTO/MLADJAN IVANOVIC/DS
BETA/BETAPHOTO/MLADJAN IVANOVIC/DS

Povezane vesti

Posle Partizana, OFK Beograda, Jagodine i Spartaka, plasman u četvrtfinale Kupa Srbije večeras je izborila i Vojvodina, koja je na svom ''Karađorđu'' savladala Inđiju rezultatom 1-0.

Gostujući tim je pružio odličan otpor favorizovanom domaćinu, dugo je odolevao, sve do 77. minuta, kada je sve bolji Babić nastavio svoju golgetersku seriju iz prethodnih mečeva i doneo pobedu ''Lalama''.

Vojvodinu narednog vikenda očekuje derbi 20. kola Superlige, protiv Partizana u Humskoj.

Dodajmo još i da se večeras igraju još tri utakmice osmine finala, u Beogradu, Ivanjici i Kruševcu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Friday, 04.12.2015
18:17

Po mom misljenju Vosa ili Borac osvajaju kup.

avatar
Branislav Kokora
Thursday, 03.12.2015
01:38

Igra Babic, kao da nije isti igrac u pitanju, od kada je dosao Lalatovic. Samo neka nastavi, a da se nadovezu ostali koje je Zagorcic letos ( sa pravom) doveo; jos nismo videli ni 5% mogucnosti od Palocevica, Maksimovica, Zocevica...I mora na zimu da se dovede jedan ozbiljan zadnji vezni, ako hocemo trofeje i Evropu!

avatar
Volem Vosu
Wednesday, 02.12.2015
19:20

Bas losa utakmica,bas. Najinteresantnije sto se desavalo je dovikivanje sa golmanom Indjije,koji je vise bilder nego golman,al ajde... imao je vise driblinga od Ivanica koji je bas bio los,a treba da je pokretac tima. 3 puta je driblao nase igrace i 3 puta predriblao,Ivanic driblao 20 puta,da li je 2,3 puta prosao. Stanisavljevic na klupu,los je i mnogo pada,a i Ozegovic,nisu u formi. Sekulic me sve vise i vise odusevljava svojom borbenoscu i zalaganjem pored uvek borbenog Maksimovica i Nastica. I Lakicevic na desnog beka umesto Vasilica. Smrzao sam se zbog Vose,i opet cu...i opet i opet...

avatar
116 GODINA VELICINE
Wednesday, 02.12.2015
18:10