Kup - Derbi se igra u Novom Pazaru!

Autor: Beta Beta
utorak 27.10.2015.
19:54
Izvor: Beta

Tako je duel sa ivanjičkim Javor Matisom okarakterisao trener Pazaraca Mladen Dodić.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Trener fudbalera Novog Pazara Mladen Dodić rekao je danas da će njegova ekipa pokušati da pobedi Javor u šesnaestini finala Kupa Srbije, iako u sastavu neće biti veliki broj standardnih prvotimaca.

"Radi se o derbiju ove runde, a Kup ima posebnu draž i donosi veću neizvesnost nego prvenstvo. Kompetentan sam da to potvrdim, kao trener Javora igrao sam polufinale, s Jagodinom bio u finalu. Bez obzira na prateće probleme, želim uspeh i sa Pazarom",
rekao je Dodić Radiju sto plus.

Novi Pazar će sutra od 13.00 dočekati Javor u šesnaestini finala Kupa Srbije. U ovoj fazi igra se jedna utakmica, a u slučaju nerešenog rezultata posle 90 minuta odmah će se izvoditi jedanaesterci.

"Ivanjičani imaju respektabilan sastav i odličnu atmosferu, tražiće pobedu, ali i mi hoćemo dalje. Verujem da svako od mojih fudbelera, s kojima radim dva meseca, ima kvalitet za ovo takmičenje. Zbog toga ne mislim da je dug spisak povređenih, bolesnih i kažnjenih nenedoknadiv hendikep. Potrebno je i da nas navijači podrže, a naše je da pružimo maksimum"
, kazao je Dodić.

Isti rivali će četiri dana kasnije u Ivanjici biti rivali u okviru 16. kola Super lige Srbije.

"Nedeljni duel u prvenstvu je primaran, što nikako ne umanjunje važnost sutrašnjeg meča. Zbog svih naših problema, šansu će u Kupu dobiti oni koji su imali manju minutažu. Ovo je prilika da se izbore za dres, trening i utakmice su jedino mesto gde se to može učiniti. Nadam se da će prepoznati priliku da se iskažu",
naglasio je Mladen Dodić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke