Kuljani i Nišlije na popravnom (17:30)

  • 18. avgust 2012.

  • 09:16

  • Izvor: Sportske.net

Hajdučka premijera u Kuli, rival povratnik u elitu niški Radnički koji se loše proveo na otvaranju sezone u Novom Pazaru.


Foto: fkhajduk.rs
Oba tima su startovala porazom, Kuljani su poklekli u Jagodini, Nišlije ubedljivo poražene u Novom Pazaru.

Pod većim pritiskom je domaćin koji traži trijumf pred domaćim navijačima. Prošle sezone su igrali pred najvećim brojem pristalica praktično u ovom veku, publika se vratila, a besplatan ulaz i u ovoj sezoni će, baš kao i dobre igre privući podršku.

"Poštujemo Nišlije, nadmoćne su bile u PLS, ali igramo kod kuće i favoriti smo",
rekao je trener Kaplanović novinarima u četvrtak.

Gosti imaju silne probleme, kombinacija povreda, kartona, nemogućnosti da se registruju igrači stavila je Radnički u neugodnu situaciju.

"Ne možemo da računamo na igrače koje smo uigravali"
, vajkaju se Nišlije i priželjkuju bod.

Meč u Kuli počinje u 17:30.

Komentari

blog comments powered by Disqus s

Digital Day

VESTI PO KLUBOVIMA

Konor Vikam - Liverpulov prijatelj

Fudbaler Sanderlenda je jedini koji je u tekućoj sezoni uspeo da postigne gol i na 'Stamford Bridžu' i na 'Etihadu'. NJegovim golovima najviše su se obradovali navijači Liverpula.

1

Prva strana

Vujošević vs Čović - Nerešeno!

Arenu će i gladijatori i zapenjeni plebs napustiti uvereni da su pobedili, iako je zapravo jasno da će biti nerešeno. Problem je što u barutani u kojoj su Čović i Vujošević odlučili da održavaju svoje borbe svi postaju publika...

Dalje...

Glas naroda

"Večiti", svaka bi vas birtija poželela!

Formula je sledeća, ko je dalje od državnih jasli piše saopštenja, onaj drugi odgovara sa visine. Onda se umeša savez sa opštim mestima, pa neko poviče "privatizacija" i svi se razbeže. Umesto zaključka, prisetite se kako je izgledao jesenji derbi.

Dalje...