Kuljani i Nišlije na popravnom (17:30)

  • 18. avgust 2012.

  • 09:16

  • Izvor: Sportske.net

Hajdučka premijera u Kuli, rival povratnik u elitu niški Radnički koji se loše proveo na otvaranju sezone u Novom Pazaru.


Foto: fkhajduk.rs
Oba tima su startovala porazom, Kuljani su poklekli u Jagodini, Nišlije ubedljivo poražene u Novom Pazaru.

Pod većim pritiskom je domaćin koji traži trijumf pred domaćim navijačima. Prošle sezone su igrali pred najvećim brojem pristalica praktično u ovom veku, publika se vratila, a besplatan ulaz i u ovoj sezoni će, baš kao i dobre igre privući podršku.

"Poštujemo Nišlije, nadmoćne su bile u PLS, ali igramo kod kuće i favoriti smo",
rekao je trener Kaplanović novinarima u četvrtak.

Gosti imaju silne probleme, kombinacija povreda, kartona, nemogućnosti da se registruju igrači stavila je Radnički u neugodnu situaciju.

"Ne možemo da računamo na igrače koje smo uigravali"
, vajkaju se Nišlije i priželjkuju bod.

Meč u Kuli počinje u 17:30.

Komentari

blog comments powered by Disqus s

Digital Day

VESTI PO KLUBOVIMA

Iguain pretekao Maradonu!

Het-trikom protiv Lacija, fudbaler Napolija Gonzalo Iguain stigao do brojke od 17 postignutih golova u svojoj prvoj sezoni u Seriji A, čime je nadmašio slavnog zemljaka Dijega Maradonu, koji je u svojoj prvoj sezoni u dresu Napolija postigao 14 golova.

17

Prva strana

Vujošević vs Čović - Nerešeno!

Arenu će i gladijatori i zapenjeni plebs napustiti uvereni da su pobedili, iako je zapravo jasno da će biti nerešeno. Problem je što u barutani u kojoj su Čović i Vujošević odlučili da održavaju svoje borbe svi postaju publika...

Dalje...

Glas naroda

"Večiti", svaka bi vas birtija poželela!

Formula je sledeća, ko je dalje od državnih jasli piše saopštenja, onaj drugi odgovara sa visine. Onda se umeša savez sa opštim mestima, pa neko poviče "privatizacija" i svi se razbeže. Umesto zaključka, prisetite se kako je izgledao jesenji derbi.

Dalje...