Kruševljanima sudija pokvario raspoloženje pred dolazak Zvezde

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 20.04.2017.
10:36
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Burno je bilo na novosadskom ''Karađorđu'' u utorak, a reakcije stižu i posle tog meča, koji je Napredak izgubio u samom finišu, ali posle spornih sudijskih odluka.

BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/MO
BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/MO

Povezane vesti

Seriju pobeda u domaćem šampionatu Napredak je prekinuo porazom u Novom Sadu od Vojvodine, koja je slavila sa 2:1, a gol odluke Trujić je postigao u trećem minutu sudijske nadoknade.

Napredak je tako prepustio četvrto mesto lučanskoj Mladosti, a u sledećem kolu Kruševljane očekuje još teži ispit, duel sa vodećom Crvenom zvezdom.

Međutim, posle meča u Novom Sadu, svi u Napretku su ogorčeni suđenjem na tom meču. Šef stručnog štaba Vuk Rašović posle meča nije želeo da daje izjavu novinarima, ali se zato u današnjem ''Žurnalu'' oglasio predsednik kluba Marko Mišković.

On je tom prilikom objasnio i zbog čega su u Kruševcu besni.

''Da je dosuđen očigledan jedanaesterac nad Vukanovićem u 83. minutu, posle starta Planića s leđa, danas bismo se borili za treće mesto i imali tri boda više. A posle te kardinalne greš,e priznat je gol Trujića iz ofsajda, posle čega smo ostali i bez boda'', istakao je Mišković.

On je istakao da se klub neće oglašavati saopštenjem, jer ne vidi nikakvu korist od toga.

''Šta imamo od toga što će neki sudija biti skinut sa liste u određenom vremenskom periodu?'', pita se Mišković.

Kruševljani tvrde da im se slične stvari dešavaju već nekoliko puta ove sezone, a Mišković je najavio i da će se povući ako se ispostavi da on predstavlja prepreku putu ekipe Napretka na evropsku scenu.

''Ako je stav nadležnih institucija da Napredak ne treba da bude srpski predstavnik na međunarodnoj sceni, neka se izjasne, da ne bacamo novac uzalud'', poručuje Mišković, uz opasku da je Napredak klub za primer i da zaslužuje da bude u vrhu srpskog fudbala.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
paok
Thursday, 20.04.2017
13:21

Miskovic je u pravu, sta Napredak ima sto ce neko biti kaznjen dve utakmice i opet sudi posle toga. Razumem da i sudije mogu da pogrese ali za ovakve ocigledne previde treba da ih kazne 10 utakmica pa ce malo bolje pratiti igru.

avatar
Burazer
Thursday, 20.04.2017
12:37

Uzmi Raso bar bod protiv Zvezde

avatar
Man united
Thursday, 20.04.2017
12:28

Penal nije postojao jer je bio start na loptu. Ova druga situacija jeste ofsajd i veliki sudijski propust. Mada, mozda je i bolje ovako. Vosa ih je razbila. Napredak parkirao autobus ispred gola i cekao kontre. Volim Napredak, ali bolje je da Vosa ide u Evropu, imace sigurno vece sanse da nesto urade u LE.

avatar
paok
Thursday, 20.04.2017
13:19

Naravno da nije bolje, pobedili su posle greske sudija. To sto su bili bolji nije bitno ako ne dajes golove.

avatar
paok
Thursday, 20.04.2017
19:04

Ja samo da pobedi onaj ko zasluzi a ne iz nekoh nepostojecih penala ili ofsajda. Nije bitno da li se radi o Partizanu ili nekom drugom. Jeste Vosa bila bolja ali nije trebalo na taj nacin da dobije.

avatar
Žeza
Thursday, 20.04.2017
15:23

E moj druže koliko je VOJVODINA gubila tako utakmice pa se niko nije ni počešao zbog toga. Protiv partizana kup, protiv zvezde parker itd. itd. mnogo mnogo. NPRED VOJVODINA

avatar
Dado35
Thursday, 20.04.2017
12:12

Rašo napravi ono što treba da napraviš💪💪💪pravda je na tvojoj strani