Kruševljani razočarani, Bogićević preuzeo krivicu

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 16.08.2015.
18:00
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Više od 4.000 ljubitelja fudbala u Kruševcu ostalo je razočarano posle premijernog duela Napretka u Prvoj ligi Srbije, a trener Bogić Bogićević preuzeo je krivicu za poraz od Dinama na sebe.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Doskorašnji superligaš iz Kruševca očajno je otvorio novu sezonu u Prvoj ligi, pošto je u prvom kolu poražen na domaćem terenu od novajlije u ligi.

Napredak je pod Bagdalom izgubio od Dinama iz Vranja rezultatom 3:1 a veliki broj navijača ostao je razočaran premijernim izdanjem pulena Bogića Bogićevića.

"Isključivi krivac za poraz Napretka sam ja, igračima nemam šta da zamerim. Momci su pokušali sve što su umeli i što su znali,većim delom utakmice su igrali dosta dobro, ali jednostavno neke situacije nismo rešavali kako treba" rekao je Bogićević.

Napredak je dobro otvorio utakmicu, poveo golom Lemajića, ali je u periodu od 35. do 68. minuta primio tri gola i tako razočarao 4.000 Kruševljana.

"Ovo je tek početak prvenstva i žao mi je zbog ove divne publike što nismo startovali onako kako je ova publika zaslužila i kako nas je bodrila celu utakmicu, i kako nas je na kraju i pozdravila" zaključio je Bogićević.

Narednu utakmicu u Prvoj ligi Srbije Napredak igra u Novom Sadu protiv ekipe Proletera koja je u subotu remizirala bez golova sa ekipom ČSK Čelareva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke