Kruševljani obećavaju dobar fudbal u Kupu!

Autor: Darko Mitrović
utorak 23.09.2014.
17:37
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Iako stručni štab Napretka neće moći da računa na sve raspoložive snage za start u Kupu Srbije, trener Saša Štrbac uverava da će oni koji budu istrčali na teren pružiti svoj maksimum.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Fudbaleri kruševačkog Napretka u sredu od 19 časova dočekuju ekipu Metalca, u meču šesnaestine finala Kupa Srbije.

U Kruševcu cene rivala, ali veruju u svoje kvalitete i onima koji budu prisustvovali ovoj utakmici obećavaju dobar fudbal.

"Metalac po svim parametrima zaslužuje Superligu, i njima je ta mogućnost izmakla prošle sezone. Kada kažem po svim parametrima mislim na organizaciju kluba i ljude koji vode klub,a svakako i igrački kadar.

Napredak će učiniti sve da prođe u osminu finala Kupa, jer Napredak ima ekipu, jak kolektiv i samo na taj način možemo da ostvarimo dobar rezultat i da se nadamo pobedi'', izjavio je trener Saša Štrbac.

Napredak će biti oslabljen jer stručnom štabu neće biti na raspolaganju Nikola Trujić, zbog kartona, kao ni povređeni Velker, Tomić i Nikola Popović.

Golman Zoran Popović i od Metalca očekuje napadačku igru, pa zato poziva na oprez.

"Metalac je ekipa koja juri ulazak u Ligu i dolaze ovde da bi napali i prošli u drugi krug. Smatram da mi imamo veći motiv i da ovu ekipu krasi kolektivni duh. Nismo pojedinci, igramo timski, i uz veliku borbu očekujem dobre rezultate", izjavio je Popović.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke