Kruševljani krenuli u potragu za novim trenerom

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 23.06.2014.
20:31
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Posle definitivnog odlaska Nenada Lalatovića na klupu Crvene zvezde, uprava kruševačkog Napretka oglasila se saopštenjem, u kome izražava zahvalnost mladom stručnjaku na onome što je za kratko vreme postigao u njihovom klubu. Takođe, iz kluba je saopšteno

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Nenad Lalatović je u drugom delu sezone ostvario odlične rezultate sa ekipom Napretka i uspeo da znatno pre same završnice prvenstva obezbedi opstanak sa Kruševljanima.

Po opštoj oceni, Napredak je pod njegovim vođstvom igrao napadački, dopadljiv fudbal, a pobeda koja će se dugo pamtiti jeste ona protiv Partizana u Kruševcu.

Posle svega, u danu kada je potvrđen odlazak Lalatovića na klupu šampionske ekipe Crvene zvezde, iz kruševačkog superligaša na adresu mladog trenera stižu izrazi zahvalnosti na svemu učinjenom tokom prolećnog dela sezone.

''Nenadu Lalatoviću želimo puno uspeha u budućem radu. Crvena zvezda je gigant srpskog fudbala i sigurno da je čast biti deo našeg najtrofejnijeg kluba. Lalatoviću smo zahvalni na izuzetnoj saradnji i izažavamo zadovoljstvo što se pokazuje da je Napredak odlična referenca u biografijama mladih stručnjaka i igrača'', ističe se u saopštenju Napretka.

Naravno, sada se postavlja pitanje ko će ga naslediti na klupi Napretka, a odgovor bi trebalo da bude poznat do petka, za kada je zakazan i početak priprema za sledeću sezonu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke