Kruševac, 13. maj 2015. - Trenuci koje će ''Grobari'' dugo pamtiti!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 14.05.2015.
19:14
Izvor: Sportske.net

Jučerašnja pobeda u Kruševcu označila je početak velikog šampionskog slavlja fudbalera Partizana i njihovih navijača.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Kao i pre sedam godina, na šta smo vas juče podsetili na ovim stranama, Partizan je i ovoga puta u Kruševcu overio šampionsku titulu.

Crno-beli su trijumfovali sa 2-0, pobegli Zvezdi na čak 11 bodova razlike, a šampionsko slavlje je započelo odmah pošto je sudija označio kraj utakmice.

Naravno, fudbaleri Partizana su odmah otrčali do južne tribine, kod svojih navijača, da bi zatim slavlje nastavili i u svlačionici kruševačkog stadiona.

U prilogu možete da vidite i te detalje, kao i šta su Nikoli Drinčiću skandirali njegovi saigrači.

Naravno, sezona za Partizan još uvek nije okončana, crno-bele očekuje i borba sa Čukaričkim za trofej u Kupu Srbije, koji su poslednji put osvojili još pre četiri godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ginola
Friday, 15.05.2015
16:09

E sad izvinite Grobari,nemojte se ljutiti..Prosle godine sajt pun vesti o Zvezdinoj tituli,ove godine o Partizanovoj...Ne znam sto prvaci nase drzave dobijaju toliko prostora,kad cemo se i onako sramotiti u Evropi..Danas svakakvi dolaze u nasa dva najbolja kluba,pricaju kako su to sanjali..Mozda nekad jesu,ali dodju bukvalno da se prodaju,da budu vidjeni po splavovima i tako dalje.Retko ko tu igra iz ljubavi prema klubu,ne kazem ima ih,ali nije to kao sto je bilo,da svoj posao bar obave profesionalno.Gledam danasnje fudbalere,poput Ninkovica,Bosancica (Njih dvojica se i najvise pojavljuju u medijima),pricaju neke nebuloze,a nemaju respekta prema vecitom rivalu.Dokle je to doslo,nema vise navijackog peckanja,nego odmah neko prozivanje i to.Ja se izvinjavam zbog ovog romana,ali morao sam da pisem o nekim stvarima.

avatar
Pera Zambula opet
Thursday, 14.05.2015
23:46

Partizan forever :) Idemo sledece godine na titulu koja nas cini najtrofejnijim klubom u Srbiji sto se tice broja domacih titula :) Predivno i presrecan sam :) Kako je lepo biti grobar, 6 titula jedna mala pauzica od godinu dana i eto nas opet :)

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Thursday, 14.05.2015
19:52

Prase, jagnje, sve na sto...