KRUNISANJE ŠAMPIONA - Lune podigao trofej, "Delije" pozdravile junake!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 21.05.2016.
19:02
Izvor: Sportske.net

Deset meseci nakon prvog takmičarskog susreta u Superligi Srbije fudbalerima Crvene zvezde uručen je šampionski pehar čime je krunisana sjajna sezona na domaćoj sceni.

Screenshot: You Tube
Screenshot: You Tube

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde zvanično još uvek nisu završili takmičenje u Superligi Srbije, ali im je pre početka poslednje takmičarske utakmice u domaćem šampionatu uručena titula.

Svečarskoj atmosferi na stadionu "Rajko Mitić" prisustvovalo je više od 30.000 ljubitelja fudbala koji su došli da podrže i pozdrave izabranike Miodraga Božovića.

Ceremonija dodele trofeja počela je iznošenjem prelaznog pehara i onog koji ide u trajno vlasništvo klubu, a čast da trofeje iznese na teren imao je brat stradalog navijača Crvene zvezde Aleksandra Jaćimovića.

Nakon toga fudbaleri su prošli kroz špalir da bi na kraju izašao Miodrag Božović koji je dobio najveći aplauz od strane okupljene publike.

Usledila je svečana ceremonija dodele trofeja. Trofej koji ide u trajno vlasništvo kluba dodelio je direktor Superlige, dok je prelazni trofej Aleksandru Lukoviću uručio bivši fudbaler Crvene zvezde a sada funkcioner FSS Goran Bunjevčević.

U prilogu možete pogledati kako je izgledao momenat krunisanja novog šampiona Srbije i kraća proslava pre početka duela Crvene zvezde i Radničkog iz Niša.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke