Krunić zadovoljan povratničkim "prvencem"

Autor: Beta Beta
sreda 24.09.2014.
19:45
Izvor: Beta

Fudbaleri Jagodine ostvarili su prvi trijumf pod vođstvom novog-starog trenera Sima Krunića koji je posle pobede nad BSK Borčom izrazio zadovoljsto što je izboren plasman u 1/8 finala Kupa.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić rekao je danas da je zadovoljan pobedom u šesnaestini finala Kupa Srbije i istakao da je to takmičenje veoma važno za njegov klub.

"Prvih tridesetak minuta bila je teška utakmica, međutim, kad smo dali gol posle smo mnogo lakše dolazili do prilike i na našu radost, uspeli smo danas da pobedimo", kazao je Krunić.

Jagodina je u šesnaestini finala Kupa Srbije savladala BSK Borču rezultatom 4:0. Golove su dali Mile Savković u 31. i 35. minutu, Nemanja Arsenijević u 75. i Filip Arsenijević u 81. minutu utakmice.

Trener BSK Borča Predrag Marić rekao je Jagodina zasluženo pobedila i da je verovatno presudno bilo što je u njegovoj ekipi dosta mladih igrača.

"Videlo se iskustvo domaće ekipe. Imali smo neke prilike, polukontre i kontre, ali naši mladi igrači to nisu iskoristili na adekvatan način", kazao je Marić novinarima.

Kako je rekao, u drugom poluvremenu ekipa BSK-a je imala samo dva šuta, dok je Jagodina diktirala tempo.

"Dosta smo imali propusta i u odbrani. Okrećemo se prvenstvu, Kup zaboravljamo", poručio je Marić, koji je ekipi Jagodine poželeo da ponovi uspeh od pre dve godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke