Krunić: "Utakmica protiv Rada najvažnija ove jeseni"

Autor: Beta Beta
četvrtak 06.11.2014.
13:59
Izvor: Beta

Trener Jagodine Simo Krunić rekao je danas da je predstojeća utakmica sa Radom najvažnija u jesenjem delu prvenstva.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Krunić ističe da njegovi fudbaleri moraju da potvrde dobre rezultate iz prethodnih mečeva.

Fudbaleri Jagodine u subotu od 17 časova na svom terenu igraju protiv Rada, utakmicu 12. kola Super lige Srbije.

Krunić je rekao da je Rad "vrlo nezgodna kada gostuje".

"Od njihovih 11 bodova više bodova su doneli sa strane, to je ozbiljna, iskusna ekipa, imaju dobre pojedince, u napadu imaju (Petra) Jelića, (Aleksandra) Simića, imaju (Slavka) Perovića, jednog od najopasnijih igrača",
ocenio je Krunić.

On je naveo da zbog toga očekuje tešku utakmicu, ali da od svoje ekipe očekuje da pruži više nego u prethodne dve utakmice.

"Moramo najozbiljnije da shvatimo ovu utakmicu. Prvenstvo je pokazalo da nema lakih utakmica, da nema favorita. Nadam se da će igrači smoći snage da daju sve od sebe pred pauzu i da protiv Rada pokušamo da damo više nego što možemo, da bismo uspeli da ostvarimo povoljan rezultat", rekao je Krunić.

Fudbaler Jagodine Milan Milinković rekao je da je iza njegove ekipe "sedam odličnih dana", u kojima su ostvarene dve pobede, ali da očekuje tešku utakmicu.

"Rad je pokazao kvalitet, posebno u poslednje dve utakmice protiv Crvene zvezde. Svesni smo njihovih kvaliteta i znamo odakle preti najveća opasnost, ali kada igramo na svom terenu idemo na pobedu u svakoj utakmici", rekao je Milinković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke