Krunić: "Tražimo način da ostanemo neporaženi"

Autor: Beta Beta
četvrtak 02.04.2015.
14:14
Izvor: Beta

Najavljujući predstojeću utakmicu 21. kola JSL sa Napretkom trener Jagodine Simo Krunić poručio je da veruje u svoje izabranike i njihovu mogućnost da se iz Kruševca vrate sa pozitivnim rezultatom.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić rekao je danas da njegova ekipa mora da nađe način da se vrati neporažena s meča s Napretkom u Kruševcu.

"Probali smo tokom ove pauze da oporavimo neke igrače i dodatno ih ojačamo. Poslednju prvenstvenu utakmicu smo izgubili i moramo da tražimo način da te bodove vratimo", rekao je Krunić.

Jagodina je osma na tabeli sa 27 bodova, dok je Napredak na 12. poziciji sa sedam bodova manje.

"Svesni smo da je Napredak dobra ekipa i da nije na mestu koje zaslužuje. Mi moramo da gledamo sebe i nađemo način da ostvarimo povoljan rezultat i da se iz Kruševca vratimo neporaženi. To bi nam bio dodatni impuls", rekao je Krunić.

Jagodina je ostala bez dva igrača, jer je Vuk Mitošević otišao na pozajmicu, a Ivan Cvetković je pred početak drugog dela prvenstva otišao u Kazahstan.

"Imamo dovoljan broj igrača, imamo mlade igrače koji zaslužuju i koji će dobiti priliku da pokažu šta mogu u preostalih deset utakmica u prvenstvu. Moramo shvatiti da ne može nijedna utakmica da se dobije bez maksimalnog angažovanja svih 11 igrača. Znam da su oni svesni toga i ja sam zadovoljan njima", izjavio je Krunić.

Fudbaler Jagodine Nikola Popara rekao je da njegove igrače ne sme da zavara pozicija Napretka na tabeli.

"Ko se bude više borio, na kraju će slaviti. Poštujemo ekipu Napretka i ne treba da nas zavara njihova pozicija na tabeli. Imaju kvalitetnu ekipu. Mislim da mi možemo da pobedimo bilo koga, jer smo dobra ekipa", naveo je Popara.

Utakmica 21. kola Superlige Srbije između Napretka i Jagodine igra se u Kruševcu u subotu u 15.30.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke