Krunić: "Svaki početak je težak"

Autor: Beta Beta
četvrtak 19.02.2015.
13:30
Izvor: Beta

Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić izjavio je da će prvi prolećni duel u Lučanima biti veoma težak za njegov tim koji je pred sam nastavak takmičenja napustio Ivan Cvetković.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Trener Jagodine Simo Krunić rekao je danas da će se u prolećnom delu sezone Superlige Srbije njegova ekipa boriti za vrh tabele bez fudbalera Nemanje Arsenijevića i Ivana Cvetkovića.

"Cvetkoviću se pojavila šansa za odlazak u inostranstvo, tako da mu se pored Arsenijevića koji je već otišao, pojavila mogucnost da ode. To su igrači koji su prošle godine 'izneli' prvenstvo", rekao je Krunić.

On je dodao da je Cvetković mnogo značio Jagodini i da je svima u klubu žao što će napustiti ekipu, ali da ima igrače koji mogu da ga zamene.

"Jagodina će i dalje da igra, ovde su odlazili i dolazili igrači. Mislim da već imamo igrače koji će da ih zamene, imamo još dva dana da odlučimo ko će biti u prvom timu", rekao je Krunić.

Takmičenje u Superligi Srbije nastavlja se za vikend, a Jagodina će u subotu od 13.30 igrati protiv Mladosti u Lučanima.

"To je prva prolećna utakmica, a obično se kaže da je prva utakmica uvek najteža. Počinjemo drugi deo prvenstva sa nezgodnim protivnikom, idemo u Lučane, znamo da će biti teško ali moramo biti psihički spremni", naveo je Krunić.

Trener Jagodine rekao je da ne sumnja da će njegovi igrači dati sve od sebe u predstojećoj utakmici i da će ostvariti povoljan rezultat - da ostanu neporaženi.

"Mladost ima mnogo kvalitetnih igrača, igraju na domaćem terenu, to je njihova prednost, ali verujemo u sebe i nadam se da će naši igrači imati dobar odnos prema utakmici, kao i do sada. Nema sumnje da će pružiti maksimum", rekao je Krunić.

Fudbaler Jagodine Danijel Gašić rekao je da njegov tim u Lučane ide sa željom da nastavi niz uspeha koji je započet u jesenjem delu sezone.

"Naravno, ne idemo sa belom zastavom u Lučane jer znamo da oni imaju izuzetno dobru ekipu, tvrdu, disciplinovanu. Idemo da se prikažemo u najboljem svetlu, da pokažemo šta znamo", rekao je Gašić.

Prvi deo prvenstva Jagodina je završila na sedmom mestu na tabeli sa 21 bodom, a Mladost na osmom mestu sa dva boda manje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke