Krunić: "Sezona krize i apatije"

Autor: Beta Beta
nedelja 24.05.2015.
22:29
Izvor: Beta

Strateg FK Jagodina Simo Krunić čestitao je ekipi na opstanku u Jelen Superligi i konstatovao da su "Ćurani" posle četiri sjajne sezone upali u apatiju i krizu iz kojih su proizašli loši rezultati.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić čestitao je danas svojim igračima koji su, i pored teške situacije, uspeli da pobedom završe sezonu i izbore opstanak u Superligi Srbije.

"Čestitao bih OFK Beogradu na fer i korektnoj igri, čestitao bih svojim igračima što su uspeli da obezbede opstanak u ligi. Bili smo u jako teškoj situaciji u poslednje vreme. Nismo imali samopouzdanje, bojali smo se OFK Beograda koji ima mladu ekipu i dobro znaju da igraju. Pobedili smo, ali je jako teška situacija bila pre utakmice. Dugo smo u krizi", rekao je Krunić novinarima posle meča.

Jagodina je danas na svom terenu pobedila OFK Beograd sa 5:3 u utakmici poslednjeg, 30. kola Super lige Srbije. Ekipa Sime Krunića je sezonu završila na 10. mestu sa 35 bodova.

"Posle četiri godine dobrih rezultata došla nam je godina gde smo ušli u krizu. Ništa nam nije išlo. Imali smo prilike, ali nismo uspeli da ih realizujemo. Zato smo ušli u neku apatiju. Ovo je bila psihološki jako teška utakmica za sve nas", dodao je Krunić.

Trener OFK Beograda Dejan Đurđević kazao je da mu je drago što se domaći šampionat završio, jer je njegova ekipa bila u "ozbiljnim problemima" u poslednjih nekoliko kola.

"Igrači su istrošeni, pogotovo mladi koji igraju celu sezonu. Drugo, veliki broj standradnih igrača nam je otišao za Novi Zeland. Imamo povređenih igrača, tako da smo danas pokušali da vidimo kako će možda izgledati sledeća godina u OFK Beogradu. I videli smo da to tako ne može", naveo je Đurđević.

"Imam jako mladu ekipu, ali sam danas pokušao da dam šansu klincima koji su jako talentovani, i u svom uzrastu igraju dobro, ali kada ih stavite u jednu grupu koja treba da donese rezultat protiv ekipe kao što je Jagodina, onda to jako teško ide", dodao je trener OFK Beograda.

Đurđević je, ipak, rekao da ne može da bude nezadovoljan poslednjom utakmicom u sezoni.

"Naravno, nisam ni zadovoljan. Mi smo odradili jako dobru sezonu u kojoj smo, bez velikih finansija, napravili korektan rezultat. Ne bih da mi poslednja utakmica pokvari taj utisak. Ovim momcima sam i pre utakmice čestirao na svemu što su uradili u ovoj godini i nadam se da će biti još bolji u budućnosti", kazao je Đurđević.

Ekipa OFK Beograda je sezonu završila na osmom mestu na tabeli sa 39 bodova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke