Krunić: "Rad zasluženo slavio"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 10.05.2015.
23:33
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić čestitao je fudbalerima Rada na trijumfu i rekao da njegovoj ekipi ostaje da u poslednja tri kola pokuša da osvoji bodove kako bi mirno dočekala kraj šampionata.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Fudbaleri Jagodine doživeli su u nedelju četrnaesti ovosezonski poraz na gostovanju ekipi Rada u okviru 27. kola Jelen Superlige.

"Ćurani" su u na Banjici poraženi minimalnim rezultatom a trener Jagodinaca Simo Krunić čestitao je Radu na zasluženom trijumfu.

"Čestitke Radu na pobedi. Pokušali smo da postignemo gol u drugom poluvremenu, imali smo neke šanse, nismo uspeli u toj nameri i Rad je slavio potpuno zasluženo" rekao je Krunić.

Uprkos činjenici da njegovi izabranici ne znaju za pobedu u poslednjih sedam takmičarskih utakmica, računajući i revanš polufinala Kupa Srbije, Simo Krunić je ponovo stao u odbranu svojih igrača.

"Čestitam svojim igračima koji su se do poslednje sekunde borili da izjednačimo rezultat jer bi nama bod mnogo značio, baš kao što su Radu značila tri boda u trci za Evropom" dodao je Krunić.

Jagodina posle 27. kola zauzima jedanaestu poziciju na tabeli sa samo šest bodova više od ekipe Spartaka koja bi u datom trenutku ispala iz lige.

"Nama ostaje da u naredna tri kola pokušamo da osvojimo neke bodove kako bismo mirno dočekali kraj sezone" zaključio je Krunić.

Do kraja šampionata Jagodina će se sastati sa Čukaričkim i OFK Beogradom na domaćem terenu, dok će u pretposlednjem kolu "Ćurani" gostovati kragujevačkom Radničkom 1923.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke