Krunić: "Praznik fudbala!"

Autor: Beta Beta
petak 27.02.2015.
14:52
Izvor: Beta

Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić rekao je danas da je Crvena zvezda favorit u predstojećem meču u Super ligi, ali da će njegova ekipa učiniti sve da dodje do povoljnog rezultata.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Izraženo je uzbuđenje u Jagodini, gostuje Zvezda.

"Velika utakmica za nas i praznik za ovaj grad. Nadam se da će stadion biti pun i da će biti dobra atmosfera. Zna se da je Zvezda favorit, ali mi igramo na domaćem terenu, pokušaćemo kao i na prethodnim utakmicama da damo sve od sebe i da ostvarimo povoljan rezultat", kazao je Krunić novinarima.

Fudbaleri Jagodine u nedelju dočekuju Crvenu zvezdu u utakmici 17. kola Super lige Srbije.

"Crvena zvezda je veliki tim, imaju mnogo dobre igrače, to su naši najbolji igrači, imaju i strane igrače. Mi se uzdamo i u sreću, nadam se da ćemo uspeti da izvučemo povoljan rezultat", poručio je šef stručnog štaba Jagodine.

Krunić je kazao da pojedini fudbaleri Jagodine imaju "sitne povrede", ali da će najverovatnije biti spremni za meč u nedelju.

"Imamo sve uslove da ovo bude jedna velika utakmica za nas, za naše igrače. Sigurno će u njoj dati i više od onoga što mogu. Motiv za ovakve utakmice nije potreban, dovoljno je saznanje protiv koga igramo", kazao je Krunić.

Prvotimac Jagodine Aleksandar Filipović ocenio je da njegova ekipa uz maksimalno zalaganje može da dodje do dobrog rezultat.

"Crvena zvezda je branilac titule, veoma dobra ekipa i sigurno je da su oni favoriti, ali mi smo ekipa koja sigurno može da pobedi svakoga na terenu uz maksimalno zalaganje i maksimalnu odgovornost"
, ispričao je Filipović.

Utakmica 17. kola Super lige Srbije između Jagodine i Crvena zvezde igra se u nedelju, 1. marta, od 15.00 na Gradskom stadionu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke