Krunić: "Pokušaćemo da iskoristimo umor Partizana"

Autor: Beta Beta
petak 24.10.2014.
14:10
Izvor: Beta

Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić rekao je danas da će njegova ekipa pokušati da iskoristi umor Partizanovih igrača kako bi došla do povoljnog rezultata u predstojećoj utakmici 10. kola Super lige Srbije.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Jagodine igraju u nedelju od 17 časova protiv Partizana, utakmicu 10. kola Super lige Srbije.

"Igramo protiv Partizana, koji je igrao derbi prošlog vikenda i u četvrtak protiv Bešiktaša, znamo da će biti umorni od te dve utakmice i tu vidimo našu prednost. Medjutim, ne smemo da zaboravimo da je Partizan pobedio u svih osam utakmica u našem prvenstvu, da nije izgubio nijedan bod", rekao je Krunić novinarima u Jagodini.

On je istakao da u Jagodinu dolazi ekipa koja ima dobre pojedince i pobednički mentalitet.

"Oni se osećaju superiorno, ali mi moramo da im se suprotstavimo agresivno i čvrsto. Nadamo se da će biti mnogo publike da nas podrži", rekao je Krunić.

On je dodao da Jagodina ima mnogo kvalitetnih igrača i da je pokazala da može da se suprotstavi svakoj ekipi, a kao prednost naveo je što se utakmica igra na domaćem terenu.

"Ova utakmica je Jagodini važnija nego Partizanu i zato moramo da udjemo u nju maksimalno ozbiljno koncentrisano, a svaki igrač mora da pruži više nego što može kako bismo uspeli da ostvarimo povoljan rezultat, koji je za nas sve sem poraza", rekao je Krunić.

Fudbaler Jagodine Milan Đurić rekao je da je Partizan favorit u predstojećem duelu.

"Partizan je u ovoj utakmici sigurno favorit i mi ne bežimo od toga, a znamo i da tradicija nije na našoj strani, ali ja verujem u saigrače i nadam se da ćemo na terenu čvstom i borbenom igrom uspeti da srušimo tu neugodnu tradiciju", rekao je Đurić.

Partizan je prvi na tabeli sa 24 boda i utakmicom manje, a Jagodina zauzima 12. mesto sa osam bodova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke