Krunić o Kupu: "Dobili smo najtežeg mogućeg protivnika"

Autor: Beta Beta
petak 05.12.2014.
13:31
Izvor: Beta

Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić kazao je danas da je njegov klub dobio najtežeg protivnika u polufinalu Kupa – Partizan, i da će biti teško plasirati se u finale.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Prva polufinalna utakmica igraće se 18. marta, dok je revanš 8. aprila. Krunić ističe da je njegov tim dobio rivala koga je želeo da izbegne.

"Mislim da smo mi, Čukarički i Voždovac gledali samo na to da u tom izvlačenju ne dobijemo Partizan. Eto, mi smo dobili najtežeg protivnika, svesni smo da je Partizan favorit", kazao je Krunić novinarima posle žreba.

Polufinale će se igrati na dve utakmice, a Jagodina će u prvom duelu gostovati u Beogradu.

Krunić je ocenio da se u dosadašnjim kup takmičenjima pokazalo da nije prednost kada se prva utakmica igra na strani, te da će biti jako teško pobediti Partizan u dve utakmice.

"Da se igra jedna utakmica imali bismo više šansi. Partizan stvarno igra dobro i ove godine ima rezultate za poštovanje. Poštujemo Partizan, ali se ne bojimo, normalno da ćemo u igri dati sve od sebe u te dve utakmice", poručio je Krunić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja BAN2
Friday, 05.12.2014
15:07

Da se igra jedna utakmica od 50-ak minuta tj dok ne date gol i da sudija sve to TOLEriše onda biste imali velike šanse da pobedite tj da povedete i da ležite do kraja utakmice ali pošto se igraju dve utakmice teško ćete moći da 180 minuta preležite i čekate penale!
Napred Partizan, napred fudbal!