Krunić: "Na igračima je da se dokažu"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 30.01.2015.
17:42
Izvor: Sportske.net, fkjagodina.org.rs

Šef stručnog štaba FK Jagodina Simo Krunić smatra da će pripreme u Antaliji biti dobra prilika za svakog igrača da se nametne stručnom štabu a da će u globalu one uticati na ostvarenje željenih ciljeva u prolećnom delu sezone.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Jagodine doputovali su u tursko letovalište Antaliju gde će se u naredne dve nedelje pripremati za prolećni deo sezone u Jelen Superligi.

Pored članova stručnog štaba i medicinskog tima put Antalije je otputovalo 25 igrača koji će, po rečima šefa struke, imati dovoljno vremena da se dokažu i izbore za mesto u timu.

"Imamo dobar tim, dosta igrača na raspolaganju na kojima je da se svojim radom nametnu. Treniraćemo uglavnom na terenima koji su u okviru našeg hotela tako da je to jedna olakšavajuća okolnost" rekao je Krunić.

Jagodince je u Antaliji dočekalo loše vreme ali niko ne sumnja da će domaćin biti u stanju da stvori adekvatne uslove za rad.

U naredne dve nedelje izabranike Sima Krunića čeka i osam prijateljskih utakmica kroz koje će strateg Jagodine doći do tima koji će u nastavku sezone voditi borbu za bodove u domaćem šampionatu.

"Dočekala nas je kiša, ali bez obzira na to mi Antaliju odlično poznajemo i znamo da će, kao i predhodnih godina, sve biti na vrhunskom nivou. Kroz predstojećih osam utakmica doći ćemo do željene forme i pokušati da se u nastavku sezone domognemo željenih ciljeva" konstatovao je Simo Krunić.

Prvu kontrolnu utakmicu na pripremama u Antaliji fudbaleri Jagodine odigraće u subotu, 31. januara, a protivnik će im biti ukrajinski prvoligaš Volin.

Jagodina je jesenji deo sezone u JSL završila na sedmoj poziciji sa 21 bodom na svom kontu. Pored toga Jagodinci će se boriti i za trofej u Kupu pošto su tokom jeseni izborili plasman u polufinale tog takmičenja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke