Krunić: "Moramo da pružimo više nego što možemo"

Autor: Beta Beta
petak 19.09.2014.
14:26
Izvor: Beta

Povratnik na klupu Jagodine ističe da će njegovi izabranici morati da pruže svoj maksimum na meču protiv Napretka.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Novi trener Jagodine Simo Krunić rekao je da će u sutrašnjoj utakmici sa Napretkom u igru ući fizički najspremniji fudbaleri i najbolji prema njegovom odabiru.

"Pokušaću da odeberem najbolji tim da odigra sutrašnju utakmicu. Mene ne interesuje rezultat, već odnos igrača prema utakmici i njihovo maksimalno zalaganje, da oni koji igraju daju svoj maksimum, da igramo agresivno i čvrsto", kazao je Krunić na konferenciji za novinare pred 6. kolo Super lige Srbije.

Prema Krunićevom mišljenju, Napredak ima manje bodova nego što po svojoj igri zaslužuje, "što se videlo i u utakmici protiv Crvene zvezde".

"Ekipa Napretka je agresivna, brzo trči i ima dobre igrače, zato ne očekujemo laku utakmicu. Moraćemo da damo više od onoga što možemo u ovom trenutku da bismo uspeli da ostvarimo povoljan rezultat",
kazao je trener Jagodine.

Prvotimac Milan Đurić ocenio je da njegovu ekipu očekuje teška utakmica protiv Napretka.

"Mi smo u prvih pet kola uzeli četiri boda, što je veoma malo i zato smo svi maksimalno spremni da udjemo pametno u utakmicu i da jednom strpljivom igrom osvojimo tri boda i da se vratimo na vrh tabele, gde nam je i mesto", kazao je Djurić.

Kako je rečeno na konferenciji za novinare, Dajan Šimac zbog povrede neće igrati utakmicu sa Napretkom, a sertifikati za Ivana Aleksića i Muhameda El Monira još nisu stigli.

Utakmica šestog kola Super lige Srbije izmedju Jagodine i Napretka igra se sutra na Gradskom stadionu u 16.00.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke