Krunić: "Kriza igre i rezultata"

Autor: Beta Beta
nedelja 26.04.2015.
17:52
Izvor: Beta

Nakon trećeg uzastopnog poraza koji su fudbaleri Jagodine doživeli u subotu popodne, trener Simo Krunić priznao je da je ekipa prolazi kroz krizni period.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Fudbaleri Jagodine u subotu su nastavili seriju loših rezultata, pošto su pred domaćim navijačima u duelu sa Voždovcem pretrpeli treći uzastopni poraz u Jelen Superligi i četvrti ako se uzme u obzir i poraz u revanš susretu polufinala Kupa sa Partizanom.

Jagodince je u subotu porazio Voždovac rezultatom 1:2, a trener "Ćurana" Simo Krunić rekao je da je njegova ekipa upala u krizu igre i rezultata.

"Mi smo u ozbiljnoj krizi igre, rezultata i kadrovski. Više nismo u sigurnoj zoni i pod hitno moramo tražiti bodove. Sada moramo da se vratimo jer imamo još šest utakmica do kraja. Moramo još bolje i čvršće da ulazimo u te mečeve", rekao je Krunić.

Prošlosezonski finalista nacionalnog Kupa trenutno se nalazi na osmoj poziciji na tabeli sa 30 osvojenih bodova, a narednu utakmicu igra protiv Partizana u Humskoj.

"Moramo pokušati da osvojimo bodove jer smo u jako teškoj situaciji. Mnogo prilika smo prokockali. Teško dolazimo do prilike, teško dolazimo do igre, imamo i mnogo povređenih igrača. Pod hitno moramo da se organizujemo, da osvajamo bodove na našem i gostujućem terenu", dodao je Krunić.

Krunić je naveo da nije zadovoljan igrom ekipe u utakmici sa Voždovcem.

"Mislim da možemo bolje. Igračima treba da se vrati samopouzdanje koje su izgubili na prethodnim utakmicama. Igramo plašljivo i pravimo mnogo grešaka. Moramo svi zajedno da se skupimo i da pokušamo da izađemo iz ove situacije", rekao je Krunić.

Utakmica 25. kola Jelen Superlige između Partizana i Jagodine zakazana je za sredu, 29. april, sa početkom od 18 časova i 30 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke