Krunić konačno priznao: ''Jagodina je u krizi''

Autor: Beta Beta
nedelja 03.05.2015.
22:39
Izvor: Beta

Iako je posle meča sa Partizanom bio prilično ljut zbog pitanja novinara o igri njegovog tima, posle najnovijeg kiksa na domaćem terenu, trener Jagodine nije mogao da pobegne od konstatacije o krizi igre.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić rekao je da je njegova ekipa "definitivino u krizi", nakon što je danas odigrala 0:0 na svom terenu sa Donjim Sremom.

"Svojim igračima čestitam. Mi smo definitivno u krizi rezultata i igre. To se vidi u tome što nismo dobili nijednu utakmicu na domaćem terenu. Ne nalazimo se u zavidnoj situaciji, jer imamo 31 bod", rekao je Krunić novinarima posle meča.

Jagodina je ovim nerešenim rezultatom prekinula seriju od četiri uzastopna poraza.

"Nismo danas uspeli da iskoristimo svoje prilike. Ne ide nam, videli smo koliko dugo nismo dali gol iz igre. Poslednja dva gola smo postigli iz penala. Imamo problema sa realizacijom...Moramo dobro da se stegnemo, da pokušamo da izađemo iz ove krize", rekao je Krunić.

Donji Srem je u opasnoj zoni, sa bodom manje od Voždovca koji je van opasne zone. Trener Zoran Govedarica kazao je da je njegovom timu važan svaki bod.

"Teška utakmica za nas. Nama je svaki bod do kraja prvenstva potreban i to mnogo utiče na našu igru. Poslednje četiri utakmice igrali smo jako dobro, a danas smo možda malo podbacili. Imali smo mnogo 'rovitih' igrača i to se osetilo. Sve u svemu, zadovoljan sam bodom jer nas ostavlja u trci. Domaćinu želim sve najbolje", rekao je Govedarica.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke